Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem nő vissza a körmöm?...

Miért nem nő vissza a körmöm? (körömrágás)

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta rágom a körmöm, egyszer olyannyira durván lerágtam az egyiket hogy egyáltalán nem volt körmöm az ujjamon.. Párszor már próbáltam leszokni, de csak pár hetet sikerült kibírnom. Ezalatt a pár hét alatt viszont azon az egy ujjamon kb 1mm-t nőtt a köröm, ami ugye nem szép látvány tekintve arra hogy a többi már szépen megnőtt. Valaki tudna segíteni, tippet adni? Most újra próbálok leszokni.

2014. febr. 9. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet a körömrágás idegi alapú. Anyukám mostanában szokott le a körömrágásról, mikor már "megnyugodott". A másik tippem pedig az, hogy legyen mindig rendben. Próbáld meg egy hétig ne rágni(tudom, hogy nehéz lesz) aztán menj el körmöshöz és csináltad meg. Legyen az sima lakk vagy gél lac vagy zselés köröm. A lényeg, hogy szerintem ha rendben lesz a körmöd akkor már békén fogod hagyni :)
2014. febr. 9. 22:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! :)
2014. febr. 12. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!