Szerintetek is nagyon vékony vagyok, ezekkel az adatokkal? 15/l
Figyelt kérdés
164 cm vagyok és 47 kg,rengeteget sportolok és izmos is vagyok.Állandóan csak azt hallom,hogy híznom kéne...Valóban nagyon karcsú a derekam,de van hozzá mellem is,nem vagyok egyáltalán "csont és bőr" ,a combom körmérete is 50 cm (ebből szeretnék is egy kicsit lefogyni)mondjuk azért ilyen vastag,mert Ugye izmos mert ,5 éve táncolok.15/l2014. febr. 8. 15:10
11/15 anonim válasza:
Ha tényleg olyan izmos vagy, akkor szerintem kevés. Nem életveszélyesen, de kevés.
12/15 anonim válasza:
Teljesen rendben vagy. Nem kell se fogynod se híznod.
Ha viszont nagyon vékonynak érzed magad, akkor ilyen magassághoz még akár 55kg-ig is hízhatsz. A combodból meg szerintem hiába akarnál fogyni, mert az valószínűleg izom és nem zsír, bár ezt látatlanban elég nehéz megállapítani :)
26/f
13/15 anonim válasza:
Nem vagy nagyon vékony, ne foglalkozz velük, akik ezt mondják! Szép lehetsz, akik azt mondják, hogy nem, azok csak irigységből! (de azon is el lehet gondolkozni, hogy milyen barátnő az ilyen...na mind1)
Nem kell híznod, teljesen rendben vagy!
15/15 anonim válasza:
szia!! én is 15 vagyok. 163 cm vagyok és 42 kg. nekem 45 cm a combom és így is vastagnak látom. nekem is beszólnak hogy hűű de anorexiásan nézel ki meg de vékony vagy, de nem kell velük foglalkozni!! jól nézel ki az tuti!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!