Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon vékony...

Szerintetek is nagyon vékony vagyok, ezekkel az adatokkal? 15/l

Figyelt kérdés
164 cm vagyok és 47 kg,rengeteget sportolok és izmos is vagyok.Állandóan csak azt hallom,hogy híznom kéne...Valóban nagyon karcsú a derekam,de van hozzá mellem is,nem vagyok egyáltalán "csont és bőr" ,a combom körmérete is 50 cm (ebből szeretnék is egy kicsit lefogyni)mondjuk azért ilyen vastag,mert Ugye izmos mert ,5 éve táncolok.15/l

2014. febr. 8. 15:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Csak irigykednek.
2014. febr. 8. 15:11
 2/15 anonim válasza:

Sosem baj, ha karcsú egy lány!

4-5 kg nem ártana meg, tény.

De jó vagy így is!

2014. febr. 8. 15:11
 3/15 Hanariko ***** válasza:
én 163,5(~164) centi vagyok xD és a 45 kg-t alulról súrolom. Szerinted? XD
2014. febr. 8. 15:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz,hogy van 1-2 ilyen barátnőm (akik,amúgy egyáltalán nem vékonyak,sőt..)akik rombolják az önbizalmam,amikor így is nagyon pesszimista vagyok magammal szembe,pedig rengeteg fiúnak tetszek és mondják,hogy nagyon szép vagyok.
2014. febr. 8. 15:16
 5/15 anonim válasza:
Nyugi, biztosan szép is vagy! Én nem bántanálak, pont inkább megtömnélek önbizalommal!
2014. febr. 8. 15:16
 6/15 anonim ***** válasza:
szerintem se törődj a kritizálókkal, mert mindent irigységből mondanak, hogy megnyugtassák saját magukat, hogy azért annyira ők sem rosszak. És sajnos sok ember van, aki ezt úgy éri el, hogy a másik embert fikázza le....Hát gusztustalan faj az emberiség...tisztelet az egyébként egész gyakori kivételeknek!!
2014. febr. 8. 15:19
 7/15 anonim ***** válasza:

Nah igen most, hogy írod,hogy a barátnöid csinálják ezt akik

kövérek 100% irigység.Ne foglalkozz velük.

2014. febr. 8. 15:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én combom 51. Pedig 53 kg vagyok 166 centivel. A csontozatom miatt. Építsük egymás önbizalmát... Maradj úgy ahogy vagy. Ha így érzed jól magad akkor nincs mit ragozni. :)
2014. febr. 8. 15:22
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem pont jó vagy:)

Tényleg nem ártana pár kiló sem de ez így jó!

Szerintem ne foglalkozz a rossz véleményekkel,ha te jól érzed magad a bőrödben akkor ne változtass semmin!

Magadnak próbálj megfelelni:)

Annyit egyél amennyi jólesik,érzed azt hogy miből mennyit szabad és ha már kezded magad rosszul érezni a bőrödben akkor visszaveszel...a többiek meg csak irigykednek:)

2014. febr. 8. 15:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez még nem a vészesen sovány kategória.
2014. febr. 8. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!