Vettem egy farmert szűk a szára nem ér be . Hogy lehet meg oldani?
Figyelt kérdés
vettem egy farmert a piacon 12 000 volt nagyon drága és nem tudtam felpróbálni nem tudom
már meg csinálni mert hm km-re. tőlem vettem.. csak épp hogy nem ér be , mit tegyek??? :(
2014. febr. 7. 15:18
1/12 A kérdező kommentje:
bocsi nem szűk szárú hanem derakú*
2014. febr. 7. 15:22
2/12 anonim válasza:
Foggyááá le. Miért akarják a nők 4 számmal kisebb ruhába beletuszkolni a sonkájukat? Már ha nő vagy. Ha meg pasi, akkor ratyi vagy.
3/12 anonim válasza:
mi a csudának vettél olyan gatyát ami nem jó rád? :O:O
4/12 anonim válasza:
Értem, hogy nem tudtad felpróbálni, de a derekadhoz csak oda tudtad volna mérni!?! Add el valakinek olcsóbban, mert ennyit senki sem fog adni érte szerintem. Mert boltba veszek 12 000-ért gatyát és nem piacon.
5/12 A kérdező kommentje:
a slicnél nem ér be épp hogy 1cm hijján
2014. febr. 7. 15:31
6/12 anonim válasza:
"a slicnél nem ér be épp hogy 1cm hijján"
Lefordítaná ezt valaki magyarra?
slicc
nem ér be? - fuss gyorsabban! Talán túl szűk rád. Nem jön össze rajtad. Nem tudod begombolni.
Mi az a hijj? - híján!
1 centiméter olyan 1-2 kilónyi felesleg. Fogyj le!
7/12 anonim válasza:
Ne haragudj,de én ezt k.rv.ra nem vágom.Leírnád értelmesen,lehetőleg helyesírási hiba nélkül? :)
8/12 anonim válasza:
Legalább megtanultad hogy nadrágot sosem veszünk próba nélkül... főleg nem 12ezreset... főleg nem piacon. Mostmár csak annyit tehetsz hogy vagy belefogysz, vagy eladod.
9/12 anonim válasza:
Még 4 ezret se adnék ki olyasmiért amit nem próbáltam fel. Max egy ezrest.
10/12 anonim válasza:
Te araboktól vettél gatyát??;DDD bmeg....ez k.va nagy...;DD Áruld már el,hol laksz,hogy arab árusokkal találkoztál?;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!