Sok szepitkezi cucc (hajapolo, testapolo, kezkrem, parfum, sminkcucc) vagy pedig tobb ruha? Csajok, melyik fontosabb es miert?
Nekem a ruha. Persze nem százával, de azért van köztük többféle alkalomra való, ill sok csinos (nem divatmárka, hanem ami tetszik :) ). A szépítőszereket azért nem szeretem, mert szerintem hosszú távon többet árt mint használ (sok kemikália van benne + lefojtja a bőrt.) Smink nekem a szemceruza és a korrektor, de azok is csak alkalmanként. Hajápoló legfeljebb valami lemosható balzsam, de kb fél éve az se, csak biosampon. Arcápolót néha veszek, de csak biót, abba talán tényleg nincs szintetikus anyag...
29 vagyok, de 18-22nek szoktak nézni. Kell ennél több? :)
Is-is.
Több ruha, mert azokat tudom mindenhogy variálni, bár sminkelni is szeretek, de az körülbelül félévenkénti beruházás. Napi sminkem BB krém, abból egy tubus egy évig elég, korrektor szintén egy évre, púder is, szemtus, szempillaspirál féléves dolog, rúzsok, satöbbi pedig mivel nem mindennaposak, elég évente. (mégis rengeteg van, mert nagyon szépek:DD )
Szóval ruhák.
#2 vagyok: bőrápolást én sem viszem túlzásba, biotonik, házi hidratálókrém, testápoló, a hajamat pedig szódabikarbónával mosom.
16L
bio smink? bio hajápolók? bio szerek? Na jó én ezen már csak kacagni tudok.
Ahhoz, hogy terméket bio-vá nyilváníthassanak egy szabványnak és bevizsgálásnak kell megfelelni. A gond az, hogy kemikáliákra nincs ilyen szabvány. Ha bioboltba is veszel ilyen cuccokat, az lehet környezet barát, annak egyes alkotói származhatnak biológiai gazdálkodásból... de ettől bio nem lesz. Amely termékek nem felelnek meg az EN 45011 szabvány-nak márpedig az a szabvány csak élelmiszerekre és kivételes esetekben ruhaneműkre lett írva... addig az nem lesz soha bio.
Amúgy: Szépítkezési cucc. Ami takarja a lábápolót, a köröm ápolót, az ajak balzsamait és bőrbetegségemre való krémet. Kevés ruhából is tudok csinosan öltözködni, de engem jobban zavar, ha nem szép a bőröm, kemény a sarkam stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!