Mi a véleményetek rólam? (képpel)
2014. febr. 7. 00:15
2/20 A kérdező kommentje:
Ez érdekes...mármint, hogy ez jön le rólam.Félig talált,szeretek rajzolgatni,építésznek készülük,de az alap életstílusom sportos,lazán bulizós.:)
2014. febr. 7. 00:31
3/20 anonim válasza:
14-15 körül. Olyan tipikus aranyos, csendes, lúzer csajnak látszol, akit kifejezetten kedvelnek az osztálytásai - amíg oda nem adja a házit lemásolni. Egyébként helyes arcod van, de a hajaddal kezdhetnél valamit, ez így elég igénytelenül hat - tudom, szerencsétlen hajtípus, de azért valami fazont vágathatnál bele. :) Alapvetően szimpatikusnak tűnsz, 20 éves korodra tuti jó csaj leszel, de nem tűnsz olyan idiótának, aki ide pakolgatja a képeit, máskor legyél okosabb ennél.
5/20 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok,ezzel a csendes,aranyos lánnyal szerintem eléggé mellélőttél.Mások szerint túl sokat pletykálok,dumálok,és ez a házis dolog meg végképp nem illik rám.A hajammal tudom,hogy kéne valamit kezdeni,de tényleg nincs ötletem, hogy mi állna jól ilyen göndör típusként.Gondolkoztam a rasztán,de lemondtam róla,mert túl drága és néhány ismim szerint igénytelen
szerintem nem)
2014. febr. 7. 00:44
6/20 anonim válasza:
Max.16 lehetsz :) teljesen átlagos normális kinézetű vagy!:) De én tuti, hogy soha nem tennék fel ilyen helyekre képet magamról mert nagyon csúnyán vissza élhetnek vele.. :)
7/20 anonim válasza:
Kb. 13-14-nek tippellek.Szerintem azt a mikulás sapkát nem kellett volna....karácsonykor meg esetleg farsangon oké de ha a külsődről szeretnél komoly véleményt akkor legközelebb hanyagold az ilyet.Amúgy átlagos arcod van de ha nagyobb leszel biztos szép nő lesz belőled...az arcvonásaid alapján :) De míg kislány vagy addig se sminkkel se hajformázókkal ne károsítsd magad (szerintem)!
8/20 anonim válasza:
Bocsi utolsó vagyok...ez durva hogy 16 éves vagy!Szerintem amúgy hasnálhatnál a hajdra valami balzsamot és utána nem kéne kifésülni mert az akkora oroszlánysöérnyt csinála göndör hajúaknak :D meg ugye szétszedi a loknikat...kb nekem is ilyen hajam van onnan tudom.A szemöldöködet is kiszedehetnéd (kozmetikusnál pár száz ft)és be is lehetne festeni mert nagyon halovány az eredetid,mégis sokat dobna a megjelenéseden!Szerintem tök jó csajt lehetne belőled csinálni! :)
9/20 A kérdező kommentje:
Bocs,csak ez a kép volt kéznél(mikulás környéki),csak arra voltam kíváncsi,hogy így arcra mit gondoltok rólam.A hajammal egyébként nem csináltam semmit,alapból ilyen(nekem egyszer tetszik,egyszer nem,de mint már írtam, szeretnék valami normális frizut),és sminkelni se sminkeltem ki magam,csak szájfény van rajtam.Egyébként köszönöm a hozzászólásokat,jöhet még!(
2014. febr. 7. 00:57
10/20 anonim válasza:
nagyon helyes az arcod, és 14-nek mondtalak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!