Szerintetek a Dorina név 1-10 és skálán mennyire szép név? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Esetleg tudtok normális becezgetest?? Nem a dodo dodi dorcsi ilyenek… ezeken kívül létezik? Valami normális beceneve is?? Van ilyen h név alapján meg lehet állapíttani milyen az ilyen nevű emberek személyisége?? Pl.: lusta kedves stb… ha igen ezt is leirnatok? Köszi 14\L2014. febr. 5. 15:21
1/11 anonim válasza:
Nem akarok senkit megbántani de szerintem ez a név ku*vás.
Nekem elsőre ez ugrik be erről a névről.
Rina nem jó?
2/11 anonim válasza:
Szerintem aranyos név. 10/7 Nekem tetsző becézések: Rina, Ria, Rinus
4/11 anonim válasza:
Szerintem szép név 10/7
Esetleg Donna,Dóra,Dóri
Én nem ítélkezem név alapján ez butaság.
Nem a név határozza meg az egyéniségünket. Ez csak egy azonosító semmi több.
5/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
nekem egy nyomott orrú csaj jut róla eszembe :D
10/11 anonim válasza:
10/2
Nem egy szép női név, túl kemény és idegen a hangzása. A neve alapján butaság bárkit megítélni, de nekem elsőre egy szado-mazo bőrcuccba öltözött domina jut eszembe, ha ezt a nevet hallom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!