Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Linkelnétek nekem szép műkörmö...

Linkelnétek nekem szép műkörmöket?

Figyelt kérdés
Akár volt műkörmötökről képet.. Vagy csak olyat ami nagyon tetszik... Hegyeseket szeretem főleg, de végül is a minta lenne a lényeg. Köszönöm.:)

2014. febr. 2. 17:44
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és még a szürke színt mivel lehet keverni? Melyik szín mutat jól benne, ha szürke az alap? :)
2014. febr. 2. 17:45
 2/10 A kérdező kommentje:

Egyébként még egy kérdés.. bocsi hogy nem egyben :/

Ha műkörmöt szeretném töltetni akkor mintát is kérhetek mást vagy az marad az előző csak az lesz feltöltve és kb újszerű állapotba kerül? szóval ugyanaz vagy van lehetőség teljesen más szín stb mintára.? :)

2014. febr. 2. 17:49
 3/10 dominika72 ***** válasza:
100%
2014. febr. 2. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:
2014. febr. 2. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Műköröm.hu-n találsz rengeteg képet, mindenkinek más tetszik, szóval szerintem egyszerűbb ha onnan keresel. Töltéskor kérhetsz teljesen új színt és mintát, mivel lereszeli a körmös az előzőt. A szürkéhez legjobban a fekete és fehér illik szerintem, esetleg fehér csillámos zselét el tudok rajta képzelni, de sok más szín is szóba jöhet, inkább a színárnyalattól függ, hogy megy-e hozzá, vagy nem.
2014. febr. 3. 11:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2014. febr. 3. 18:28
 7/10 anonim ***** válasza:

A töltést először én sem értettem. Azt hittem, hogy a lenőtt részre raknak csak zselét. :D De nem. Teljesen lecsiszolják az egészet, hogy egyben legyen, és arra raknak újabb réteg zselét. Kb annyi a különbség, hogy van egy kis alapja, és nem kell használni már a papírkát. Szóval értelemszerűen teljesen új mintád lesz, ha akarod, ha nem.

Egy teljes mappám tele van körmökkel, de nem biztos, hogz ami nekem tetszik, az neked is fog. :)

2014. febr. 3. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Különben én elsőre nem biztos, hogy a hegyessel próbálkoznék. Nekem 1 év folyamatos (hosszú!) kockás műköröm után is szokatlan volt a hegyes. Viszont ma már én is inkább azt részesítem előnyben.:)
2014. febr. 3. 23:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem első körmöm, csak sose töltettem még..arra értettem max, hogy első. :) és köszi.
2014. febr. 4. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mondtad soha, hogy első, csak én gondoltam arra rögtön, hogy első műköröm, mivel még nem tudod a töltés menetét. De akkor semmi:)
2014. febr. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!