Műköröm Szívesen hordanál tartós, szép műkörmöket? Mi az akadálya?
Nekem nagyon tetszenek, de inkább a kissebb, szolid fajták. A hegyes boszorkánykarmoktól ráz a hideg.
Legnagyobb akadálya anyukám, ő teljesen elzárkózik a témától, és azt mondta, hogy amíg a házában lakok, nem lehet sem műkörmöm, sem festett hajam. Pedig nyáron dolgoztam, tehát nem is neki kellene fizetnie. De hát ez van.
L/17
Az akadálya az, hogy félek, hogy elvékonyodnak a körmeim (most szép, erősek :) )
A másik, hogy 15 éves vagyok, és a szüleim nem akarják, hogy műkörmöm legyek. Az elvékonyodás miatt, meg azért, mert egy mű réteg lenne a körmömön és nem tudna szellőzni.
Azt mondják, hogy rendes lakkal is ki lehet festeni szépre. :)
Pont a minap beszéltünk erről és azt mondták, hogy ha nagyon szeretném, pl. karácsonyra körmössel megcsináltathatom, de csak sima lakkal. :)
én nem csináltatnék.. szerintem zavarna a házimunkában, DRÁGA, és nem utolsó sorban a természetesség szerintem szebb.
20/L
Végülis valami szolídat szívesen hordanék ,mert a saját körmömet ha megnőne se tudnám szépen megcsinálni.
Az akadálya az,hogy masszőr vagyok és a vendégek nemigen díjaznák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!