Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műköröm Szívesen hordanál...

Kriszti766 kérdése:

Műköröm Szívesen hordanál tartós, szép műkörmöket? Mi az akadálya?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 10:57
 1/10 anonim válasza:
Nekem volt 1 éve kb, nem érte meg, mert nagyon gyorsan nőtt a körmöm,2 hetente mentem összereszeltetni és tölteni,ha sokat kertészkedsz,akkor nem ajánlanám.
2012. aug. 8. 11:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem tetszik, a természetesség híve vagyok, és amúgy is zavarna pár dologban.
2012. aug. 8. 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek, de inkább a kissebb, szolid fajták. A hegyes boszorkánykarmoktól ráz a hideg.

Legnagyobb akadálya anyukám, ő teljesen elzárkózik a témától, és azt mondta, hogy amíg a házában lakok, nem lehet sem műkörmöm, sem festett hajam. Pedig nyáron dolgoztam, tehát nem is neki kellene fizetnie. De hát ez van.

L/17

2012. aug. 8. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Az akadálya az, hogy félek, hogy elvékonyodnak a körmeim (most szép, erősek :) )

A másik, hogy 15 éves vagyok, és a szüleim nem akarják, hogy műkörmöm legyek. Az elvékonyodás miatt, meg azért, mert egy mű réteg lenne a körmömön és nem tudna szellőzni.

Azt mondják, hogy rendes lakkal is ki lehet festeni szépre. :)

Pont a minap beszéltünk erről és azt mondták, hogy ha nagyon szeretném, pl. karácsonyra körmössel megcsináltathatom, de csak sima lakkal. :)

2012. aug. 8. 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:
* legyen
2012. aug. 8. 11:10
 6/10 anonim ***** válasza:

én nem csináltatnék.. szerintem zavarna a házimunkában, DRÁGA, és nem utolsó sorban a természetesség szerintem szebb.

20/L

2012. aug. 8. 11:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy ideig volt még régen. Az akadály, félek elvékonyodik köröm, most szép nagyok s azt mondta az 1ik manikűrösöm, h nagyon szépek s ne rontsam el. Meg általában, ha ilyen nagyok megkérdik, h mű-e s alig akarják elhinni, h saját.:)
2012. aug. 8. 11:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem. Iszonyú gyorsan nő a körmöm, 3 naponta a lakkot is le kell mosni róla, mert millis lenövés van.
2012. aug. 8. 12:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Végülis valami szolídat szívesen hordanék ,mert a saját körmömet ha megnőne se tudnám szépen megcsinálni.

Az akadálya az,hogy masszőr vagyok és a vendégek nemigen díjaznák :)

2012. aug. 8. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok, és nekem van 1 éve folyamatosan.:) anyukám beszélt rá még anno hogy csináltassak.:)és a legjobb az egészben, hogy mióta van műkörmöm, erősebbek az igazi körmeim mint mikor még nem volt.!!
2012. szept. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!