Ciki borotvalkozva menni nodokihoz?
Egyáltalán nem ciki! Az orvos nem azt fogja nézni, hogy borotvált-e vagy nem.
Én mondjuk - ahogy az előző hozzászóló is írta - kényelmetlenül érezném magam, ha nem lenne szőrtelenítve.
Nyírd célkereszt formájúra és a közepe legyen a bemenet :)
Az orvosnak biztosan bearanyoznád a napját és könnyen bele is találna :D
..."ma nők körében divat" Véletlenül te nem mai nő vagy?! Hisz most élsz, ebben a korban, nem 200 évvel ezelőtt. Szerintem nincs korhoz kötve, hogy most borotvált vagy nem. Van olyan 50 évest, aki teljesen lecsupaszítja, és tudok olyan 19 évesről, akinek természetes.
Az orvost úgysem az fogja érdekelni, hogy természetes, fazonírozott, vagy teljesen csupasz.
"Formára borotválni,szinte kötelező"
meg a jó édes..
már miért lenne kötelező??? mert pár hülye pi csa kitalálta, hogy aki nem borotválja, az egy igénytelen, undorító, nőnek nem nevezhető egyén?
Egy szőrös nuna szebb és nőiesebb mint egy borotvált csirke, ja és egészségesebb, még mielőtt jönnétek a hülye higiénikus dumátokkal.
És ezt mondom úgy, hogy én is szoktam boroválni, ahogy tetszik, most éppen növesztem vissza.
Ja és a doki marhára nem azt fogja nézni, hogy borotvált-e.. nekem épp az lenne a ciki, ha dokihoz leborotválnám. Ha már valakinek kedveskedni akarok, hogy esetleg fazonra van igazítva, az nem a doki, hanem a párom lesz. Így dokihoz SOHA nem szoktam leborotválni, ügyes ő, megtalálja a szőrben is azt, amit kell..
22L
Én is eleinte szőrtelenül jártam, nem szólt semmit, aztán nemrég növesztettem vissza, annyit mondott, örül hogy néhány nőnek kezd megjönni az esze. :P
A nőgyógyász tudja hogy úgy egészséges ha van ott szőr. Ő nem a divatot nézi... (jó esetben.)
Úgy menj a dokihoz, ahogy neked jó, és kényelmes, a higiénia a lényeg.
Azért nehogy már ciki legyen borotválni, növesszetek dzsungelt magatokra, de ne szóljátok már le azt, akinek a jövőben is jobban tetszik a csupasz.
A barátom is szereti, hogy csupasz vagyok, szóvá is tenné, ha egy ideig "elfelejteném" borotválni. Ő is borotválkozik, nincs ezzel gond, nekünk így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!