Státuszszimbólum? Bruhaha...
Mutass már egy férfit, aki fejből vágja, hogy egy Sloggi, Triumph, Women' Secret, Tezenis, Skinny, Bellinda... stb. márkák közül melyik milyen minőségű és árkategóriájú!
Plusz még turiban is lehet kapni "márkás" fehérneműket, ha valaki arra vágyik.
Egyébként meg "márkaismeret" nélkül ránézésre meg nem mondod, hogy melyik melltartó kínais és mondjuk német, mint a képen lévő. Csak jó pár mosás után mutatkozik különbség.
Nekem tetszik, bár az árát (egy picit) én is sokallom. Bár költöttem egyszer 15 ezret egy melltartóra és az lett a nejem kedvence (Lisca - Bp. West End). Akármilyen melltartót vettünk, a régi Triumph-ját semmi nem szárnyalta túl, ekkor döntöttem úgy, hogy meglepem egy drágábbal. Nagyon kényelmes, úgy érzi, mintha rajta sem lenne, nem izzad benne annyira és látványosan szépek a mellei. Szóval, ha ez ilyen, akkor megértelek, hogy szeretnéd. Szerintem szép, és kellemes viselet lesz. Itt a fiúk azt nézik, hogy melyikben vagy izgatóbb, de nem biztos, hogy ez a legfőbb szándékod. Nekem anno ez is volt, ezért vettem akkor pirosat :)
Azért futtasd át egy-két kereső oldalon a terméket, hátha megkapod olcsóbban.
Én most Londonban élek, itt ahogy elnézegettem a Triumph boltban, valamire való szép push-up-os melltartó olyan 35 fonttól van, a neten olyan 25 körül már szépek is vannak, bár pont ezt nem látom most. Amit kiválasztottál, annak az ára ennek a duplája! (55 font!) Lehet, hogy megéri, ezt neked kell tudnod.
44/F
Kedves 9#-es!
A felsoroltak közül csak a Triumph ér valamit, az összes többinek az anyaga és a kivitele meg sem közelíti azt. Miért nem soroltál fel márkás termékeket? Lisca, Victoria Secret, Gilly Hicks, La Senza ... Nyilván azért, mert nem lehet nálunk (olcsón) megkapni.
Nézd csak meg ezt és nem hiszem el, hogy ez nem tetszik:
Itt is, ha átszámítod az árat (most szorozd be vagy 375-el), akkor bővel eléri azt, amit a hölgy szeretne magának venni. És ez minőség! És a Triumph is az, nem kell kritizálni azt, akinek van pénze valamire, ami jó neki és azt sem, akinek ez férfi létére jelent valamit, nemcsak egy ledobandó ruhadarabot. Igenis státuszszimbólum!
44/F
12-es voltam, NEM 9-es! Látom figyelsz! ;)
Ez ám a rózsaszín giccs, amit belinkeltél! Rémálmaiban se jöjjön elő! :D A többi szín se tetszik, max. az "ivory cross dye" fantázianevű, amit esetleg, de csak nagyon esetleg...
A státuszszimbólumon még mindig nevetek.
Fejtsd már ki jobban, hogy hogy lehet egy melltartó státuszszimbólum, amikor jó esetben csak egyetlen egy ember előtt (aki a párja) parádézik benne az ember lánya, akivel nyilván ugyanazon "társadalmi szinten" állnak, avagy a "státuszszimbólumnak" rögtön oda a fene nagy értelme!
Egyébként tartom, hogy hülye az, aki csak a márkáért vesz meg egy melltartót, nem pedig azért, mert kényelmes, jó viselni.
És bizony a márka nagyon sok esetben nem jelent egyet a kényelemmel, minőséggel. Az pedig végképp nem, hogy mennyit kérnek érte.
Pl. számomra a Triumph messziről kerülendő, mert egy darabja sincs, amit el bírnék magamon viselni 10 percnél tovább.
Dehogynem látják mások a melltartót!
Az öltözőkben (munkahely, sport, fürdő és swinger klub) ne mondják már rá a társai, hogy micsoda proli. Ehhez kell, megkülönböztető státuszszimbólumként, a drága fehérnemű.
Egy üzleti tárgyaláson sem mindegy, hogy milyen márkájú mobilt csapsz ki a asztalra, mert lehet, hogy a partner egyszerűen feláll, és otthagy.
Szép a rózsaszín cucc is (nem csak a lány miatt).
Igazán szórakoztató vagy, de komolyan. :D
Munkahely? Bocs, de nem mindenki dolgozik olyan helyen, ahol át kell öltözni. Normális helyeken pedig a munkahelyi dresszkódba semmiféleképpen nem fér bele, hogy ruhán keresztül is látható legyen a melltartó. Se a mintája, se a pántja, se a színe. Az a jó melltartó ilyen helyre, ami láthatatlan. Nem üt át se a minta, se a szín. A márkajelzés meg véletlenül se. ;)
Sport? Sportmelltartóban, kérlek! Az öltözőben pedig illetlenség a másikat bámulni.
Fürdő? Többnyire szeparált öltözők vannak. Ahol meg nem, ott se bámulja egymást senki. Max. a te beteges fantáziádban. :)
Svinger klub - egészségetekre!
Üzleti tárgyalás? Ha kicsapod, akkor hagylak ott!
A kaffermercis, aranyláncos "üzletembereknél" lehet, hogy státuszszimbólum, de normális tárgyaláson senki nem vágja ki a telefonját, hanem az üzleti etikett szerint lehalkítja és elpakolja tárgyalás előtt. Tapasztalat. ;)
Igazán élvezet Veled vitatkozni, és egy ilyen nemes eszmecserében nem is illik személyeskedni, de hadd kérdezzelek meg:
TE PAP VAGY?
No, mert olyan szenteskedően fogod fel a dolgokat. Igenis fontos a minősége annak ami nem látszik. Például a vakbél nem látszik, de nem mindegy, hogy egy drágán praktizáló orvosprofesszor operálja meg, vagy pedig egy lódoktor.
Az "aranyláncosoknál" üzleti ügyben pedig elvéreznél.
Istenem, milyen maradi emberek vannak!
Pap? Miért lennék? Szenteskedő? Miben?
Az szenteskedő viselkedés lenne, hogy a fehérneműválasztás során nekem még véletlenül sem számít a teljesen kívülállók véleménye?
Komolyan van olyan ember, aki a melltartójával (vagy épp esetedben a felesége melltartójával) akar felvágni??
"Igenis fontos a minősége annak ami nem látszik."
Kevered a szezont a fazonnal! Ki mondta, hogy a minőség nem számít?
Viszont - ismétlem magam - a minőség nem minden esetben úgy korrelál az árral, mint ahogy azt te hiszed.
Jut eszembe, volt már rá példa, hogy lódoktorból királyi orvos legyen. ;)
"Az "aranyláncosoknál" üzleti ügyben pedig elvéreznél."
Nem hat meg, nem állok velük napi kapcsolatban.
És itt zárjuk le, hisz úgyis ugyanazt hajtogatod.
Hát nem vagy semmi, de látom élvezed a vitát.
Jó, tegnap tényleg nem figyeltem eléggé, tényleg nem te voltál a 9-es, és ezért a kedves 9-estől bocsánatot is kérek, amíg el nem küld melegebb éghajlatra. Szóval bocsánat!
Valamit félreértettünk a státuszszimbólum szavunkon. Valóban igazad lehet abban, hogy ezt talán nem lehet annak nevezni, mert kevésbé testesíti meg azt. De! Egy szép melltartó attól szép, hogy jól kihozza azt, amit takar. Ilyen szempontból valóban mindegy a márkája (mert ugye írtad, hogy úgysem látszik) és igazából senki nem tudja megmondani még a'la natúr sem, hogy éppen milyen márkájú a felvett ruhadarab, hacsak nem ismeri véletlenül.
Én nem szeretk vitatkozni és látom azt, hogy ez inkább női dolog és nem ránk (rajongókra) tartozik. Női dolgokban pedig nővel vitatkozni: nem érdemes. Nincsenek tapasztalataink melltartó vagy fehérnemű ügyben. Nem volt rajtam még.
Lényeg, hogy nekünk, pasiknak, akik imádják a női nemet és a szép vonalakat IGENIS számít, hogy melyik melltartó hogyan áll, hogyan tárja szemünk elé a többnyire elérhetetlent. És nektek, nőknek is számít az, hogy minél csinosabban nézzetek ki, mert jól esik, ha végigmérnek téged az utcán és elégedett pillantásokat csórsz el férfitársainktól. Ez a melltartó, függetlenül a márkájától és az árától, szépen kihozza a vonulatokat. Persze a reklámcsajon jól néz ki, kérdés, hogy a kedves kérdező mellein is ilyen szépen, vagy akár szebben mutatnak-e.
Bocs a rózsaszínért, csak egy gondolat volt, valójában én sem vagyok rózsaszín mániás. Inkább a pirosat és a sötétkéket vagy a feketét szeretem. Az jobban áll, attól jobban áll! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!