Milyen cimen irhatok a boon.hu -ra hogy ha azt szeretném hogy, szedjék le a képem?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 17:09
1/4 anonim válasza:
Ezt az egy címet találtam ami az oldalé. Kiindulási pontnak jó lesz. Kérdezz rá, hogy hova írhatsz, de azért írd bele problémádat, hátha ők is tudnak intézkedni: editor@inform.hu
2/4 anonim válasza:
csak egy kérdés. minek küldted be ha mostmeg le akarok szedetni? istenem azilyen szánalmas csököttagyú libáktól a falat tudom kaparni....
3/4 anonim válasza:
Nem hiszem, h csökött agyú liba!!Valószínüleg egy partyfotóról van szó, amiről nem igazán kérdeznek, h kitehetik-e... Nem kell rögtön szidni!
4/4 A kérdező kommentje:
igen partyfotorol van szó.. és nem magamat küldtem be pff..
2009. dec. 7. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!