Az normális, ha mindenkiben meglátom a szépet?
Figyelt kérdés
Úgy értem, bárhova megyek, és látom az embereket, szinte mindegyikről fel tudok sorolni legalább egy külső tulajdonságot, ami szép. Még nem is láttam ronda embert, maximum olyat, aki nem az esetem. Más is van így ezzel?
Lehet, hogy ez azért van, mert én csúnya vagyok?
2009. dec. 6. 12:22
1/7 anonim válasza:
Miért ne lenne normális?
Én nem vagyok így vele,sok csúnya embert látok
Pedig én is az vagyok
2/7 anonim válasza:
szerintem ez inkább jó dolog, legalább senkit sem 'írsz le' a külseje alapján. csak azt nem értem, hogy ha mindenkiben meglátod a szépet, magadban miért nem?:)
3/7 anonim válasza:
Szerintem ezt használd ki a jövőben ,ha érdekel a szépségipar nagy hasznát veszed ennek. Ott ugye meg kell találni a szép dologkat az embereken,és azt hangsúlyozni.De először is magaddal kell jóban lenned:)
4/7 anonim válasza:
Régen nem voltam egy nagy szépség, most már kicsit másabb a helyzet, de sose tudnék azért bántani valakit, mert külsőre kinéz valahogy. Jó lenne, ha minden ember így gondolkodna mint Te!
5/7 anonim válasza:
Jó neked..........................................................................
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon szép tulajdonság. :)
7/7 anonim válasza:
örülj neki, hogy ilyen jó tulajdonsággal rendelkezel. nincs sok hozzád hasonló ember..sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!