Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Acélbetétes bakancsot le...

Acélbetétes bakancsot le lehet kenni disznózsírral?

Figyelt kérdés
rooster acélbetétesem van most lekentem zsírral de nem tudom lehet e árt e neki vagy nemlemostam letöröltem szárazra aztán nejlon harisnyával elkentem rajta a zsírt és most hagytam.vagy töröljem le róla vagy mit tegyek?köszi előre
2014. febr. 1. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó lesz az, reggelre beszívja.
2014. febr. 1. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Lelehet:)))
2014. febr. 2. 10:54
 3/3 anonim válasza:

Nekem 14 soros rooster-em van, csakis kizárólag házi disznózsírral kenem, nem túl vastagon, de azért legyen rajta, a repedésekhez, hajlatokhoz picit többet, eloszlatni egyenletesen, az eredmény gyönyörűen fényes, ápolt bakancs, kevesebb eséllyel törik be. Gondolj csak bele, a kezedet is kened általában zsíros krémekkel ami ápolja. :D Ha piszkos, sárfoltos, előbb vizes ronggyal törölgesd át és utána rá a zsírt. Én kb. hetente kétszer szoktam...ne hagyd melegen, radiátor közelében, mert ott olyan mintha "izzadna", én este bekenem, éjszaka kint van a folyosón, ahol hűvösebb van és reggel lábra. :D Bocsi, hogy kicsit hosszú lett, ilyen témába fosom a szót.

15/L

2014. febr. 17. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!