Tegnap néztem az Aeon FLux-ot a tvben, nagyon szép volt a főszereplő lány <3, nektek tetszik? De csak amikor rövid volt a haja, a hosszú az nem tetszett.
Figyelt kérdés
Illetve a minden6óban is a riperter csaj, aki ha minden igaz szerepelt a jag becsületbeli ügyekben is.2009. dec. 6. 10:12
2/3 anonim válasza:
Nekem a második csaj nem az esetem de Charlize Theron a tegnapi filmben valóban jól nézett ki, szerintem nagyon szexi volt. Az Aeont csak miatta néztem meg :) Amúgy is kedvelem, de szerintem messze itt volt a legszexibb. Ez a fekete haj jól állt neki.
3/3 anonim válasza:
ő minden filmben jól néz ki!
láttátok a csúf igazságot? na hát szerintem abban is nagyon szép, bár ott inkább nőies míg az aeron-ban szexis
nekem mind 2 tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!