Ilyen haj jól áll a (nagyon) kerek arcformához? Link ->
2009. dec. 5. 16:39
1/11 anonim válasza:
szerintem nemrossz bár egy kicsit kiemeli, hogy milyen kerek, de jól nézki O.O
2/11 A kérdező kommentje:
köszi! még válákii??:D
2009. dec. 5. 16:58
3/11 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Attól,hogy kerek az arcod, lehet szép..ez számít csak. Szerintem hajrá! :)
4/11 anonim válasza:
Hát, ha neked tetszik... bár szerintem kiemeli az arc kerekségét ez a frizura, "golyófejet" csinálhat :S Én nem biztos, hogy ezt választanám.
5/11 A kérdező kommentje:
utolsónak: gondolod? hm..lehet h igazad van..
bár ennek a csajnak is kerek az arca,s mégis jól áll neki sztem :)
2009. dec. 5. 17:41
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez nemcsak attól függ kerek-e a fejed, hanem attól is milyen az arcod, milyen színű a hajad stb :) ha szép kerek arcod van akkor nyugodtan csináltasd meg, ha nagyon kerek és nem tartod szépformájúnak akkor ne ilyenre csináltasd inkább legyen hosszabb.
7/11 A kérdező kommentje:
küldök képet msnen, írjatok privibe msn címet! köszii
2009. dec. 5. 18:09
8/11 anonim válasza:
egyetértek golyófejjel:)talán szerencsésebb lenne egy olyan frizura ami állad alá ér,az állítólag hosszabbnak mutatja az arcot
9/11 anonim válasza:
Szerintem ettől a frizurát még kerekebbnek fog hatni.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!