Milyen haj áll jól kerek arcformához?
Keress képeket kerek arcú sztárokról... és olyan.
Nekem is kerek az arcom és egyszerű középen elválasztott egyenes hajam van frufru nélkül, de frufruval sem rossz.
Én ezt találtam :)
Kerek arc
Hazánkban talán ezzel az arctípussal rendelkezik a legtöbb ember. Arra kell figyelned, hogy ne akard nagyon kihangsúlyozni a kerekséget. Legjobb, ha aszimmetrikus frizurát választasz, ez akkor is megfelelő, ha rövid a hajad. Így az arcod egyik felét jobban hangsúlyozod, míg a másikat kevésbé. Érdemes azt is kipróbálnod, hogy a hajad végét fokozatosan elvékonyíttatod a fodrászoddal, egy hosszú egyenes frizurával pedig tökéletesen kiemeled a csodálatos formáidat. Semmiképp ne göndörítsd be, ha nagyon rövid, inkább csak laza hullámokkal próbálkozz. Frufrut nem nagyon ajánlunk ehhez a hajhoz, de ha oldalra van fésülve, és fokozatosan van levágva, még előnyösen is állhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!