Nagyon rosszul áll rajtam ez a nadrág?
Figyelt kérdés
[link] Több ismerősöm is azt mondta, hogy nem áll jól, meg hogy öreges. Szerintetek is?2014. jan. 28. 18:44
2/9 anonim válasza:
ne hallgass az elsőre!:) nem tudom, hány éves lehetsz, de:
ha 60 alatt, akkor teljes gardrób frissítés rád fér, mert ez így nagyon össze-visszaság, messze áll a stílusostól.
3/9 anonim válasza:
nem a nadrággal van baj,hanem azzal a fekete zorróköpennyel,ami csak rád van dobva.
4/9 anonim válasza:
nekem inkább a színével van bajom
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Nekem inkább a kapát tűnt fel,hogy mennyire sz@r,jellegtelen a kinézete se fazonja se a színe nem jó és nemcsak neked,hanem mindenkinek rettenetesen állna,a nadrággal nincs különösebb probléma.
7/9 anonim válasza:
Szerinte is valahogy az egész összeállítás rossz, de a kabát a legrosszabb..
8/9 anonim válasza:
Eléggé. Nem szeretem a fehér szint egy nadrágban. Inkább vagyél fel helyette szürkét, sötétkéket.
9/9 anonim válasza:
ilyesmit a 60 feletti ofőm hordott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!