Szerintetek ezeken látszik, hogy műköröm?
Egy ideje gondolkodom műkörmön, de nem szeretnék olyat, amin első ránézésre látszik, hogy nem a sajátom. (Ez lehet, hogy furcsán hangzik.)Valami ilyesmiken gondolkodom, semmi minta, egyszerű francia manikűr:
Szerintetek ízlésesek? (A sajátomat sajnos nem tudom megnöveszteni, mert a középső ujjamon mindig kettéválik a körömlemez, de csak ott, és ezért vissza kell vágni.)
szerintem ezek teljesen jók
de egy színesebb is tud legalább ugyanilyen ízléses lenni. :D
Szerintem természetes és alig feltűnő h műköröm, persze kit érdekel h mű vagy igazi, lényeg h ízléses és ápolt legyen. A 2 közül nekem a 2. tetszik jobban, de mindkettő jó.
22/F
Köszönöm szépen a kedves válaszokat! :)
A pontos formáját és hosszát még nem döntöttem el, és látom, ezzel kapcsolatban megoszlanak a vélemények - ami természetes, ezért is linkeltem kétfajtát -, szerintem azt majd lebeszéljük a körmösömmel, hogy mi állna jobban.(Hosszú vékony ujjaim vannak, majd meglátjuk.)
Természetesen egy színesebb is nagyon szép tud lenni, de mostanában nincs annyi időm a körmeimre, mint régebben, ezért ragaszkodom a szimpla francia manikűrhöz, az minden alkalomhoz és ruhához illik. És persze egyetértek az utolsó kommentelővel, hogy az ápolt kéz a legszebb kéz :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!