Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Begyuladt a Helix piercingem,...

Begyuladt a Helix piercingem, most kikéne vennem?

Figyelt kérdés

amióta szúrva volt fájdogál de mostanában egyre jobban.

Amikor fülbevalót cserélek utána jó egy ideig most is ezt tennem, de körbe nagyon fölvan dagadva nagyon fáj. Meddig várjak?

2014. jan. 25. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszer nekem is volt ilyen, 2-3 héttel azután, hogy a bedugós fülbevalót (nekem lőtték) kicseréltem a karikára. Tiszta genny volt az egész. Kinyomták, azóta semmi bajom vele, egyszer sem gyulladt be azóta. Ez kb. 2 éve volt. Addig is, fertőtlenítsd sokat.
2014. jan. 25. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

mennyi idő telt el a szúrás és az ékszercsere között? mert nem mindegy.

a helix egy olyan fajta ékszer, ami több hónapot igénybe vesz gyógyulást tekintve, tehát szúrás után minimum kell várni egy-másfél hónapot az első ékszercseréig.

ne piszkáld, fújkáld Octenisept-el és ha vadhús nőne rajt, akkor kenj rá Tetran kenőcsöt.

nekem volt olyan helixem ami 1év után gyógyult be teljesen, de a legtöbbenek elég volt fél év is.

2014. jan. 25. 12:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Kb 3,5 hónapja volt szúrva azóta 5-6x cseréltem elsőt 1 hét után
2014. jan. 25. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
hiba volt első hét után cserélni. ezért is "rosszalkodhat" most az ékszert. nem kell kivenned, az csak rontana a helyzeten, kezeld úgy mint eddig és lehetőleg most nem cserélj benne ékszert.
2014. jan. 25. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!