Köldök piercing! Kivel csináltassam meg?
Figyelt kérdés
Néztem egy jó hírű tetováló szalont, ahol ékszerrel együtt 5-6ezer forint. Aztán kérdeztem egy kolléganőmet, hogy ő hol csináltatta az ővéit (köldök, orr), és mondta, hogy saját maga szúrta át, de még több kolléganőnknek is.
Ápolónő vagyunk, tehát tényleg minden sterilen megy. Mondta, hogy simán átszúrja nekem ingyen egy szérum 1es tűvel, ad fertőtlenítőt is, mindent, ha kell még lidokaint is :D
A többiek, akiknek még szúrt PC-t, mindenki azt mondja, hogy vele csináltassam meg, ne egy stúdióba. Mert pl. nekik többször volt olyan, hogy amit a stúdióba csináltak, az kilökődött, kiszakadt, csúnyán hegesedett, stb, de a kolléganőmnél még ilyen gond nem volt. Szerintetek?
2014. jan. 23. 15:39
1/2 anonim válasza:
Ebben az esetben bevállalnám a kolléganőt.
2/2 anonim válasza:
Nekem egy műtős haver szúrta, nem volt gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!