Túl alacsony vagyok, mit csináljak?
Hordjál olyan ruhákat amik nyújtják az alakot (pl. ne viselj hosszított fazonú felsőrészt, bőszárú nadrágot, hanem maximum csípő-középig érő felsőt/blézert, szűkszárú nadrággal, ez utóbbit inkább akkor ha emellett vékony testalkatú vagy.) , hordjál magassarkú cipőt (de inkább csak közepes magassúgút, kb. 5 cm-es sarokkal, mert az sem biztos hogy jól áll ha láb- és bokatörőentörően magas, nem beszélva arról, hogy az nem is túl egészséges...), hordjál karcsúsított fazonú kabátot, blézert, kardigánt.
Ezek mind nyújtanak optikailag.
:DDD van ám jó oldala is, 10cm-es magassarkúban sem vagy magasab a pasiknál
olyan nadrág, ami mezítláb a földig ér, bő vagy egyenes szárú, ez szépen eltakarja a magassarkút, szoknyában lehetőleg mini, szép harisnyával, akkor nem a "magasságoddal" lesznek elfoglalva, hanem a lábaiddal
a lényeg, hogy azt hangsúlyozd, ami szép, és senkit nem fog érdekelni, milyen magas vagy, pl: őzike szemeket még jobban kiemelni, ha hajzuhatagod van, kibontva hordjad, ha szépek a melleid, dekoltázst nekik, ha karcsú a derekad és kerek a csípőd, akkor csípőnadrág és rövid felső etc..te tudod, mik az előnyeid :DD
egy 155cm-es csaj
Bocsi!
Most vettem észre, hogy az előbb hülyeséget írtam. Tehát úgy lehet rajta változtatni, ha az ember az előnyeit hangsúlyozza, ha hátrányait pedig takarja. :)
Tehát azt a mondatot felejtsétek el, amiben pont fordítva írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!