Fiús alakom van? Lehet ezen változtatni? (kép) Illetve mennyire gáz ha a pocakom ekkora?
valóban nem olyan nőies de van ettől durvább a lábad elég érdekes az nagyon fiús szerintem ne hordj magassarkút így is bütyköd van és széles a vállad , a melltartó meg eláll ne vegyél nagyobbat mert az gáz.
a feneked elég lapos jó ha edzel rá és a hasad nekem túl lapos , semmilyen pár kg kell izom formájában is.
Na hallod, az 1. 5. 6. és 11.-es válaszokon kívül a többi nem igen normális (persze ezért majd ők szépen le is fognak pontozni).
Nincs fiús alakod, max. talán tényleg annyi hogy széles a vállad de azzal nem tudsz mit tenni. Tehát mivel szerintem nem fiús nem kell rajta változtatni. Az meg mi hogy mennyire gáz, hogy "ekkora a pocakod"? Mekkora? Tök szép vékony vagy :)
Aki szerint meg a karod és a combod vastag komolyan mondom még csak anorexiás modelleket látott egész életében, normális nőt nem.
Plusz szerintem a feneked sem lapos, elég jó (olyan 8/10 pontos :D).
Na, csodálkoznék ha 30%-nál magasabbra értékelnének, de hátha vannak még csodák :D
Magassarkút nem hordok nem hordok mert 172 centi vagyok. Bütyköm az nincs :D Lehet h. a 2. kép előnytelen mert ki van vágva és így valóban vaskosnak tűnök rajta. A vállam valóban széles de az a súlyzó, meg az úszás miatt van szerintem. Engem jobban zavar h. nem nagyon van lánykás derekam.
ez távolibb kép, bár azóta sajnos fogytam nem előnyömre.
Mégis hogy lehetne már nőies derekad, amikor totálisan le vagy szálkásítva?
A nőies derék-csípő formát az a nagyon utált zsír adja.
Ha a mostani izomzatod mellett 18-20 körüli lenne a testzsírszázalékod, akkor néznél ki nőiesen.
De így, hogy kb. 12 és 15 között vagy...
Egyáltalán menstruálsz még?
nem csak az ujjam de a tenyerem is lapát méret :)
Lehet h. az én fejemmel van a baj de én nem látom azért magam olyan vékonynak h. feltételezni lehessen egyáltalán h. nem menstruálok.
na jó le írom, amit olvasni akarsz: őrült jól nézel ki, nincs min változtatni.
a bajod max az, hogy te egy rántott hús vagy, de húsleves akarnál lenni. pedig mindkettő finom. csak valamiért azt hiszed, hogy amiért a leves jó abból az következik, hogy akkor a rántotthús biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!