Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiús alakom van? Lehet ezen...

Nikozia12 kérdése:

Fiús alakom van? Lehet ezen változtatni? (kép) Illetve mennyire gáz ha a pocakom ekkora?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. jan. 20. 21:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
jó ez, ha mellé az arcod is szép, akkor nincs probléma
2014. jan. 21. 09:03
 12/21 anonim ***** válasza:
61%

valóban nem olyan nőies de van ettől durvább a lábad elég érdekes az nagyon fiús szerintem ne hordj magassarkút így is bütyköd van és széles a vállad , a melltartó meg eláll ne vegyél nagyobbat mert az gáz.

a feneked elég lapos jó ha edzel rá és a hasad nekem túl lapos , semmilyen pár kg kell izom formájában is.

2014. jan. 21. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Na hallod, az 1. 5. 6. és 11.-es válaszokon kívül a többi nem igen normális (persze ezért majd ők szépen le is fognak pontozni).

Nincs fiús alakod, max. talán tényleg annyi hogy széles a vállad de azzal nem tudsz mit tenni. Tehát mivel szerintem nem fiús nem kell rajta változtatni. Az meg mi hogy mennyire gáz, hogy "ekkora a pocakod"? Mekkora? Tök szép vékony vagy :)

Aki szerint meg a karod és a combod vastag komolyan mondom még csak anorexiás modelleket látott egész életében, normális nőt nem.

Plusz szerintem a feneked sem lapos, elég jó (olyan 8/10 pontos :D).

Na, csodálkoznék ha 30%-nál magasabbra értékelnének, de hátha vannak még csodák :D

2014. jan. 21. 17:17
 14/21 A kérdező kommentje:

Magassarkút nem hordok nem hordok mert 172 centi vagyok. Bütyköm az nincs :D Lehet h. a 2. kép előnytelen mert ki van vágva és így valóban vaskosnak tűnök rajta. A vállam valóban széles de az a súlyzó, meg az úszás miatt van szerintem. Engem jobban zavar h. nem nagyon van lánykás derekam.

ez távolibb kép, bár azóta sajnos fogytam nem előnyömre.

[link]

2014. jan. 21. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Még mindig nem látok problémát az alakoddal, szerintem a válad sem olyan feltűnően széles, de milyen hosszú ujjaid vannak!
2014. jan. 21. 20:23
 16/21 anonim ***** válasza:

Mégis hogy lehetne már nőies derekad, amikor totálisan le vagy szálkásítva?

A nőies derék-csípő formát az a nagyon utált zsír adja.

Ha a mostani izomzatod mellett 18-20 körüli lenne a testzsírszázalékod, akkor néznél ki nőiesen.

De így, hogy kb. 12 és 15 között vagy...

Egyáltalán menstruálsz még?

2014. jan. 21. 20:25
 17/21 A kérdező kommentje:

nem csak az ujjam de a tenyerem is lapát méret :)

Lehet h. az én fejemmel van a baj de én nem látom azért magam olyan vékonynak h. feltételezni lehessen egyáltalán h. nem menstruálok.

2014. jan. 21. 20:46
 18/21 anonim ***** válasza:
a te fejeddel van a baj, ha ezek óta a képek óta még képes voltál fogyni. ezeken még jól néztél ki, bár nem írtam csak csupa jót, de még ehhez is szedhettél volna fel 5 kilót. akkor hogy nézhetsz ki most?:S
2014. jan. 21. 22:10
 19/21 A kérdező kommentje:
SZARUL!!! de igyekszek hízni. Fogyni már nem akartam csak kicsit sok volt a stressz. De köszi a válaszokat. Ezek szerint egy pofán verés kell nekem h. észbe kapjak.
2014. jan. 21. 22:16
 20/21 anonim ***** válasza:

na jó le írom, amit olvasni akarsz: őrült jól nézel ki, nincs min változtatni.

a bajod max az, hogy te egy rántott hús vagy, de húsleves akarnál lenni. pedig mindkettő finom. csak valamiért azt hiszed, hogy amiért a leves jó abból az következik, hogy akkor a rántotthús biztos nem.

2014. jan. 22. 04:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!