Mennyi idő alatt gyógyul be a piercingnek a helye?
Figyelt kérdés
tegnap szurattam magamnak piercinget .. arra lennék kiváncsi hogy mennyi idő múlva lehet kicsrélni a piercinget .. ugy hogy a lyuk megmaradjon és tudjak újat bele rakini ?? :)2014. jan. 20. 17:53
1/1 anonim válasza:
Azt mondják, hogy 1-2 hétig benne kéne hagyni azt amit beletettek.. Én novemberbe csináltattam Keddi napon de én már szombaton kivettem amit beletettek és tettem be helyette egy másikat. Semmi gond nem volt. De azért sebtapasszal éjszakára tapaszt be. nehogy véletlen kirántsd.. :) Ha esetleg vmikor begyulladna mert általában legtöbb embernek beszokott azt ajánlom, hogy kamillateázd (hideg) meg neugranormonnal kenegesd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!