Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A nyelv piercingnek milyen...

A nyelv piercingnek milyen hátrányai vannak? Szúrás után mindenképpen bedagad, begyullad?

Figyelt kérdés

tudom h volt már ehhez hasonló kérdés, de most olyantól várnék akinek van / volt ! :)

És kb. mennyi idő még megtanulom "használni" ? Ez alatt azt értem h beszélni benne, csókolózni.. :)) pösze csak addig leszek még meg nem szokom ?:) előre is köszönöm a normális válaszokat !

2013. jún. 13. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:

biztos, hogy bedagad és begyullad.

van, aki azután is pösze marad, van, aki megtudja szökni, és újra normálisan beszél utána.

több hétbe biztos belekerül, hogy teljesen megszokd, bár én például soha nem tudtam megszokni, ki is vettem.

hátránya, hogy roncsolja a fogakat, a fogzománcot és az ínyt, ha félreszúrják a nyelvednek is komoly bajai lehetnek.

2013. jún. 13. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem dagadt be és nem is gyulladt be!!!! Ez hülyeség, h mindenképpen bedagad, begyullad!!! Ha normálisan szúrják és nem erőlteted, akkor ilyen nem fordul elő!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedig kétszer szúrattam, mert egyszer kivettem és 5 év múlva újra csináltattam egyet, addigra benőtt.

Beszélni nekem kb 3-4 nap volt, addig picit fájt, meg pösze voltam, de utána már nem.

Csókolózni kb 2 hét után tudtam rendesen, mert hát csókolózásnál nem egészen úgy kell használni, mint a beszédnél és akkor még fájt. :) :)

Ha ez a kb 2 hét letelik, és full meggyógyul, akkor aztán semmi hátránya nincs. :)

2013. jún. 13. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Nekem nem roncsolta a fogaimat, nem is ért hozzá, kivéve egyszer, amikor véletlenül ráharaptam.

Az ígyt nem tudom, hogyan tudná roncsolni... :-O

Annyi tényleg, hogy normális helyen csináltasd, mert ha rosszul szúrják, akkor baj lehet belőle.

2013. jún. 13. 10:30
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ! normális helyen fogom, már jártam ott, és sose volt eddig baj, nagyon ügyes a csávó :) ezt a 2 hetet nem tudom h fogjuk kibírni :(
2013. jún. 13. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:

:) Smároljatok akkor, de csak óvatosan.

Mondjuk pár napig kerülni kéne, amíg azért vmennyire begyógyul. De ezt úgyis elmondja majd neked, aki csinálja.

2013. jún. 13. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!