Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a női...

Miért van az, hogy a női magazinok felében arról olvashatunk, hogyan fogadjuk el a testünket, a másik felében meg diétás tippek vannak?

Figyelt kérdés
Elég ellentmondásos....
2014. jan. 20. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
A női magazinok bármit megírnak amit egy külföldi magazinból le tudnak nyúlni, vagy ami épp eszükbe jut. A megírt diétás tippek 90% amúgy sem ér semmit.
2014. jan. 20. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
A legt0bb magazin hirdetésből, mit vegyél meg mert isszonyat szükséges, egy seregnyi kozmetikumból, néhány haszontalan pszhiologiai tippből, diétából és csillagjegyekből áll ami megint csak butaság... Egyszóval: teljesen felesleges pénzt áldozzni mindezért. De még arra semm jó hogy az idődet elüsd vele. Jahh kifelejtettem van egy címlapsztori valami szuperhíres valakivel aki lehet másodállásban KQrva csak hogy ott legyen ahol van... De mindezt a sok butaságot a neten is elolvashatod ingyen. Ülj be egy kavézóba ha van tableted vagy laptopod vidd el és egy finom kávéval fussd át a női világ híreit... Legalább egy magazin árából tudsz már egy finomabb kávéra is beülni...
2014. jan. 20. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Újságot nem szoktunk ától cettig elolvasni. Mindenki azt a részt olvassa el, ami érdekli. Így mindenki talál kedvére valót.
2014. jan. 20. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:
ezért nem veszek újságot régen szerettem a cosmopolitant de most semmi értelmes nincs benne csak idióta sztárokról írnak meg hogy hogy fogyj le és aki vékony? egyszer nem láttam hízókúrás tippeket
2014. jan. 21. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!