Szeretnék piercinget! De hova?
Nekem mindkettő van,és imádom őket!:)A köldökba van 7éve a nyelvemben 6éve!!És szerintem,az én tapasztalatom szerint hülyeség,hogy romlanak tőle a fogak,meg ilyesmi,mert nekem semmi ilyen tapasztalatom nem volt!!
23/L
Köszönöm a véleményeket! =]
Barátomnak is már 5 éve van a nyelvében, és nincs semmi baja.
Én ha tetetnék a 2 hely közül valahova akkor kizárólag nyelv.Köldökbe semmiképp, mivel pasi vagyok.:D
A nyelven is sokat gondolkoznék, mert evés után nem lenne kedvem piszkálni körülötte a kajamaradékot, meg a szokásos eset, letekeredett a golyó, lenyelte. Na ha ez alvás közben történik annak szép következményei lehetnek.
De a csajoknál is olyan megszokott már a köldök.Sztem sokkal jobb helyek vannak.
Amúgy nekem az ajkamba van kettő, de volt már jó pár helyen.
Szemöldök, vagy neked is az alsó ajakba, de nem középre, hanem a jobb v bal oldalra? Vagy mind2ő felére? :D
Meg nem kell ehhez emo-nak lenned, ha arra fogod, hogy az miatt nem jön be.Én se vagyok emo, de tetszik.
Innen meg meríthetsz elég komoly ötleteket is:
sok sikert!
köldök :)
nekem is van már lassan egy éve, 18 éves vagyok és nem festettszőke rózsaszín, mint ahogy előttem valaki írta és nem is emo...csak tetszik :)
Az alakodtól is függ (:
Mert ha nincs vmi jó alakod akkor a köldököt hanyagold :D
Én mindenképpen a nyelvre szavazok...
A köldök már annyira sablonos... mindenkinek ottvan meg az ajkánál....
A nyelv PC nekem kvára tetszik énis csináltatnák de anyámék hallani se akarnak róla :D deha 18leszek megcsináltatom :D
Volt barátomnak van a nyelvében... eleinte fájtneki meg nemehetett meg beszéni is nehezen tudott ...
szóval ha a nyelv mellett döntesz akkor olyan időpont legyen h ne legyen jelenésed sehol mert nemtudsz majd normálisan beszélni :D
Meg akkor se csinálj ha az első két fogad között nagy a rés mert egyik ismerősömnek mindig beleakadt a szára és mikor smárolt a barétjával mindig aztkellett igazgatni :D
Most jól leírtam mindent :D
Nah puszi
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!