Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék piercinget! De hova?

Szeretnék piercinget! De hova?

Figyelt kérdés
Köldökömbe vagy a nyelvembe szeretnék, de nem tudom eldönteni... :-/ Szerintetek? 18L
2009. dec. 2. 19:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mindkettő? Nekem legalábbis mindkettő tetszik.
2009. dec. 2. 19:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Vitrin!!
2009. dec. 2. 19:34
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

köldök!!! :)

csajosabb sokkal.

2009. dec. 2. 19:45
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

Nekem mindkettő van,és imádom őket!:)A köldökba van 7éve a nyelvemben 6éve!!És szerintem,az én tapasztalatom szerint hülyeség,hogy romlanak tőle a fogak,meg ilyesmi,mert nekem semmi ilyen tapasztalatom nem volt!!

23/L

2009. dec. 2. 19:46
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket! =]

Barátomnak is már 5 éve van a nyelvében, és nincs semmi baja.

2009. dec. 2. 19:48
 16/21 anonim ***** válasza:

Én ha tetetnék a 2 hely közül valahova akkor kizárólag nyelv.Köldökbe semmiképp, mivel pasi vagyok.:D

A nyelven is sokat gondolkoznék, mert evés után nem lenne kedvem piszkálni körülötte a kajamaradékot, meg a szokásos eset, letekeredett a golyó, lenyelte. Na ha ez alvás közben történik annak szép következményei lehetnek.

De a csajoknál is olyan megszokott már a köldök.Sztem sokkal jobb helyek vannak.

Amúgy nekem az ajkamba van kettő, de volt már jó pár helyen.

Szemöldök, vagy neked is az alsó ajakba, de nem középre, hanem a jobb v bal oldalra? Vagy mind2ő felére? :D

Meg nem kell ehhez emo-nak lenned, ha arra fogod, hogy az miatt nem jön be.Én se vagyok emo, de tetszik.

Innen meg meríthetsz elég komoly ötleteket is:

[link]

sok sikert!

2009. dec. 2. 20:06
 17/21 anonim ***** válasza:
38%
egyértelmüen köldökbe!! sztem oda egy lánynak szinte kötelezö :D
2009. dec. 2. 20:22
 18/21 anonim ***** válasza:
nyelvbe. a köldökpiercing nagy divat volt régen, de szerintem most már kezd gáz lenni. Bár az is lehet szép, ha nem valami feltűnő playboyoshellokittyset választasz, hanem valami ízléseset. Szerintem a stílusodtól függ. Ha ilyen kis festettszőkerózsaszín vagy, akkor köldökbe, ha kevésbé akkor nyelvbe.
2009. dec. 3. 12:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

köldök :)

nekem is van már lassan egy éve, 18 éves vagyok és nem festettszőke rózsaszín, mint ahogy előttem valaki írta és nem is emo...csak tetszik :)

2009. dec. 4. 10:34
 20/21 anonim válasza:

Az alakodtól is függ (:

Mert ha nincs vmi jó alakod akkor a köldököt hanyagold :D

Én mindenképpen a nyelvre szavazok...

A köldök már annyira sablonos... mindenkinek ottvan meg az ajkánál....

A nyelv PC nekem kvára tetszik énis csináltatnák de anyámék hallani se akarnak róla :D deha 18leszek megcsináltatom :D

Volt barátomnak van a nyelvében... eleinte fájtneki meg nemehetett meg beszéni is nehezen tudott ...

szóval ha a nyelv mellett döntesz akkor olyan időpont legyen h ne legyen jelenésed sehol mert nemtudsz majd normálisan beszélni :D

Meg akkor se csinálj ha az első két fogad között nagy a rés mert egyik ismerősömnek mindig beleakadt a szára és mikor smárolt a barétjával mindig aztkellett igazgatni :D

Most jól leírtam mindent :D

Nah puszi

15/L

2010. jún. 4. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!