Mikor rakattál piercinget és hova?
Én is szeretnék majd egyet a szám fölé,bár még csak 14 éves vagyok,majd pár év múlva.Nem tudom,hogy hogyan állna,de a nővéremnek van,és neki nagyon klasszul áll.Szerintetek hány éves koromban érdemes? És mennyibe kerül egy lövés? Érdemes oda rakni,ahova szeretnék?
[link] 14/L
Hát 15 éveskoromban tehát ebben az évben januárban.És a köldökömbe.:)
16L
tavaly nyáron a köldökömbe...:)
Nekem nem szúrták hanem lőtték és 800 forintot kért a kozmetikus....de neked valószínű h. szúrni fogják ha a szád fölé szeretnél...az pedig olyan 3000 körül van...egyébként ha a köldökködbe is szeretnél akk. ne szúrasd mert eddig akiket ismerek és szúratták nekik kinőtt mellette egy kis dudor..:S
Nah mind1
:)
Jah és 17/L
Szerintem ne csináltass a szád fölé, az sok lányon inkább ronda mint szép. Messziről olyan mint egy rusnya pattanás vagy anyajegy.
Úgy tudom szúrni szokták azt is, 6000 ft körül van. De 18 év alatt szülői beleegyezés is kellene.
13 évesen.. ( 5 hónap múlva töltöttem a 14et )
Akkor a köldökömbe.
És 15 évesen.
ajak pc. (:
Bal oldalt. alul :)
nyáron a köldökömbe és most egy hete a nyelvevmbe
13 L :) nyaron leszek 14
Előző vagyok,nem korai szerintem.
Semmit nemfognak gondolni,Nekem nagyon bejön ez a monroe piercing :)
Ha szeretnél csináltass,és ne az ár érdekeljen,csak az,hogy jól csinálják meg.(Jó szakember)
12 évesen az orromba karikát. 13 évesen alulra mindkét oldalra a számba, 15 évesen köldökbe. 16 évesen nyelvembe.
Nem tervezek többet.
Te meg oda tetess ahol szerinted jól állna neked. Azzal meg ne foglalkozz ki mit szól hozzá majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!