Tizes skálán mennyire tartotok szépnek?
2014. jan. 18. 13:43
32/34 anonim válasza:
én ismerem látásból és hallottam mekkora ribi :D
33/34 anonim válasza:
én azért adnám neki fingóba :)
34/34 anonim válasza:
Egyetértek azokkal, akik azt mondták, hogy olyan vagy, mint manapság a legtöbb tinilány. Én csak a profilképedet néztem meg, úgyhogy az alapján írok. Ha ezeket a pózokat nem erőltetnéd, és kevesebbet sminkelnél, sokkal természetesebb lenne a kinézeted. Nekem nagyon tetszik a szemed+hajad együtt, szóval lehetne pl. egy olyan fotód, amin ki van engedve a hajad, és a szemeidre helyezed a hangsúlyt. Ismétlem, szerintem szép vagy, csak téged is beszippantott ez a r@bancképző, amit egyesek normális világnak hívnak... 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!