Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tizes skálán mennyire tartotok...

Tizes skálán mennyire tartotok szépnek?

Figyelt kérdés

Kérlek őszitén válaszoljatok, esetleg leírnátok, hogy mit kéne változtatnom?

[link]

2014. jan. 18. 13:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
64%
Ha leszopsz, akkor 10. :)
2014. jan. 18. 13:49
 12/34 anonim ***** válasza:
46%

tininek 10/10

csak túl fiatal vagy

2014. jan. 18. 13:50
 13/34 anonim válasza:
34%
Ronda vagy!
2014. jan. 18. 13:50
 14/34 anonim ***** válasza:
Kulonosebben szepnek nem mondanalak de szerintem aranyos vagy meg helyes, a testedet is nagyon adom:) Tetszik az is hogy adsz magadra, szerintem jo vagy, 10/8.
2014. jan. 18. 13:52
 15/34 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén? Egy pózolós kis lájkribizli vagy. Skálázni nem szoktam, és gondolkodtam rajta, hogy ide írom szerintem min kellene változtatnod, de mivel divatmajomnak tűnsz, valószínűleg úgysem fogadnád meg. Ezért csk egy tanácsom lenne, szedd össze magad és komolyodj meg.

Azt hiszem nem egészen ilyen válaszokra számítottál.

2014. jan. 18. 13:54
 16/34 anonim ***** válasza:
78%
hiaba vagy szep!lasd fenti valaszok!!!!a szepseg nem minden,az ilyen bekepzelt,ontelt pics@kat senki nem szereti csak egy kis c@mizasra!
2014. jan. 18. 13:54
 17/34 anonim ***** válasza:
76%
figyelj csak 15 os!senki nem mondta hogy rakja ide a bekepzelt kepet!csak valaszolunk!jaj mondjuk azt de szep vagy kisaranyos!szepnek tenyleg szep de hiaba!
2014. jan. 18. 13:56
 18/34 anonim ***** válasza:
81%

Íme, megérkezett az ügyeletes fehér lovag a 15-ös képében, aki vagy rohadtul naiv vagy ő maga is ilyen kis agyatlan jellegtelen ember és ezért védi.

Remélem egyszer majd rájössz milyen a mai világ és nem az álomvilágodból írogatod majd az ilyen és hasonló kommentjeid :)

2014. jan. 18. 13:58
 19/34 anonim ***** válasza:
82%

A személyiségedről nem alkotok véleményt, csak azt mondom amit a képek alapján mondanék róla, ez nem azt jelenti hogy ilyen is van.

Én egy fiatal kislányt látok (nőtől még messze van) aki öltözködésében stílusában és sminkelésben a nagylányokra akar hasonlítani... Amúgy egy barátságos vidám lánynak tűnsz, csak nem veszed észre hogy ezzel a kinézettel és képekkel magad minősíted... Sajnálom de kicsit butácskának tűnsz a kiposztolt kémiadolgozatod ellenére is (ilyeneket csak azok posztolnak akik még nem írtak diplomamunkát). szóval, nekem nincs bajom veled csak szerintem nem vagy tisztában vele hogy a külsőd mit tükröz a belsődről.

2014. jan. 18. 13:59
 20/34 anonim ***** válasza:
40%

Én kimondottan szeretem az ilyen lányokat. :)

Mert tömegcikkek, ma már szinte minden lány így néz ki, és kötelezően így néz ki a profiljuk minden közösségi oldalon. És így az én típusom, az igazi, nőies nők, akik bizony könyvet is láttak már váltak ma már kirívóvá és igazi kincsé. :)

2014. jan. 18. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!