Tizes skálán mennyire tartotok szépnek?
tininek 10/10
csak túl fiatal vagy
Őszintén? Egy pózolós kis lájkribizli vagy. Skálázni nem szoktam, és gondolkodtam rajta, hogy ide írom szerintem min kellene változtatnod, de mivel divatmajomnak tűnsz, valószínűleg úgysem fogadnád meg. Ezért csk egy tanácsom lenne, szedd össze magad és komolyodj meg.
Azt hiszem nem egészen ilyen válaszokra számítottál.
Íme, megérkezett az ügyeletes fehér lovag a 15-ös képében, aki vagy rohadtul naiv vagy ő maga is ilyen kis agyatlan jellegtelen ember és ezért védi.
Remélem egyszer majd rájössz milyen a mai világ és nem az álomvilágodból írogatod majd az ilyen és hasonló kommentjeid :)
A személyiségedről nem alkotok véleményt, csak azt mondom amit a képek alapján mondanék róla, ez nem azt jelenti hogy ilyen is van.
Én egy fiatal kislányt látok (nőtől még messze van) aki öltözködésében stílusában és sminkelésben a nagylányokra akar hasonlítani... Amúgy egy barátságos vidám lánynak tűnsz, csak nem veszed észre hogy ezzel a kinézettel és képekkel magad minősíted... Sajnálom de kicsit butácskának tűnsz a kiposztolt kémiadolgozatod ellenére is (ilyeneket csak azok posztolnak akik még nem írtak diplomamunkát). szóval, nekem nincs bajom veled csak szerintem nem vagy tisztában vele hogy a külsőd mit tükröz a belsődről.
Én kimondottan szeretem az ilyen lányokat. :)
Mert tömegcikkek, ma már szinte minden lány így néz ki, és kötelezően így néz ki a profiljuk minden közösségi oldalon. És így az én típusom, az igazi, nőies nők, akik bizony könyvet is láttak már váltak ma már kirívóvá és igazi kincsé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!