Mit kell tudni a szoláriumról?
Soha nem voltam még de szeretnék. Azt tudom hogy az elején pár percre kell csak bemenni. Az egyik ismerősöm először 10 percre ment be egy állóba és végig nyitva volt a szeme. Ettől lehet komolyabb baja?
Azt se tudom hogy hogy kell használni, én állitom-e be a percet, mikor jár le. Mennyi idő után leszek barna, meddig tart stb. Szóval megköszönném ha valaki alapos felvilágosítást adna mindenről. :)
az elején 5 perc bőven elég.ha nagyon fehér vagy 3.ott kell megkérdezni mit ajánl.a szemet be kell csukni mert abszolút nem tesz jót ha nyitva van.ha elalszik a fény akkor vagy kész.a percet ott állítják be,vagy neked kell bekapcsolni a start gombal ha befeküdtél,vagy szólni kell hogy kész vagy és indíthatják.
Ha heti 2 alkalommal jársz,és mindig növeled az időt(persze az elején jobb ha pár alkalommal maradsz pl 5 percnél)akkor hamar barna leszel.én heti 1szer járok 15 percre(persze nem vagyok néger de kellemes színem van :D)
Én a napon leégős vagyok,én 10 perccel kezdtem, állóban,és a szemem csukva volt,max néha nyitottam ki.
Nálunk ez úgy van,hogy bemegyek a szalonba,megkérdezem lehet e menni,és kifizetem,ő ad két kis pénzérme formájú valamit, bemegyek egy külön szobába leöltözök,és a szoli mellett van egy láda szerű a falon,abba kell beledobni a "tiketet" amit az eladó adott,akkor pár perc múlva elindul,addig beállok,elhelyezkedem:) ha lekapcsol akkor vége,felöltözöl,és kész is.Én hetente egyszer járok 10 percre,mert több időm nem nagyon van,de már így is szép barna vagyok,de ettől szebbet szeretnék még.Kb 10x voltam eddig:)
1.vagyok
de lehet baja a szemnek az egy alkalomtól is.vegyél inkább szolis szemüveget ha nem tudod csukva tartani a szemed,bár száz ft.
De én inkább a fekvő szolit ajánlom,hamarabb barnul ott az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!