Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit kell tudni a szoláriumról?

Mit kell tudni a szoláriumról?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam még de szeretnék. Azt tudom hogy az elején pár percre kell csak bemenni. Az egyik ismerősöm először 10 percre ment be egy állóba és végig nyitva volt a szeme. Ettől lehet komolyabb baja?

Azt se tudom hogy hogy kell használni, én állitom-e be a percet, mikor jár le. Mennyi idő után leszek barna, meddig tart stb. Szóval megköszönném ha valaki alapos felvilágosítást adna mindenről. :)

2014. jan. 14. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:

az elején 5 perc bőven elég.ha nagyon fehér vagy 3.ott kell megkérdezni mit ajánl.a szemet be kell csukni mert abszolút nem tesz jót ha nyitva van.ha elalszik a fény akkor vagy kész.a percet ott állítják be,vagy neked kell bekapcsolni a start gombal ha befeküdtél,vagy szólni kell hogy kész vagy és indíthatják.

Ha heti 2 alkalommal jársz,és mindig növeled az időt(persze az elején jobb ha pár alkalommal maradsz pl 5 percnél)akkor hamar barna leszel.én heti 1szer járok 15 percre(persze nem vagyok néger de kellemes színem van :D)

2014. jan. 14. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:
1 alkalomtól még nem lesz baja a szemnek ugye?
2014. jan. 14. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a napon leégős vagyok,én 10 perccel kezdtem, állóban,és a szemem csukva volt,max néha nyitottam ki.

Nálunk ez úgy van,hogy bemegyek a szalonba,megkérdezem lehet e menni,és kifizetem,ő ad két kis pénzérme formájú valamit, bemegyek egy külön szobába leöltözök,és a szoli mellett van egy láda szerű a falon,abba kell beledobni a "tiketet" amit az eladó adott,akkor pár perc múlva elindul,addig beállok,elhelyezkedem:) ha lekapcsol akkor vége,felöltözöl,és kész is.Én hetente egyszer járok 10 percre,mert több időm nem nagyon van,de már így is szép barna vagyok,de ettől szebbet szeretnék még.Kb 10x voltam eddig:)

2014. jan. 14. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:

1.vagyok

de lehet baja a szemnek az egy alkalomtól is.vegyél inkább szolis szemüveget ha nem tudod csukva tartani a szemed,bár száz ft.

De én inkább a fekvő szolit ajánlom,hamarabb barnul ott az ember :)

2014. jan. 14. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!