Hallottam, ha citromos szódabikarbónás masszával mosol fogat, az segít. Egy csomó ilyen videó is youtube-n. Én csináltam ezt sokáig, félévig minimum, de nem vettem észre, hogy fehérebbek a fogaim. Mit csináltam rosszul?
Ha megmosom a fogam ilyen szódabikarbónás masszával, akkor kiöblítés után hagyjam úgy, és nem mossak utána fogat rendes fogkrémmel?
Pedig én is ezt ajánlottam volna, viszont maximum havi 1x csináld ezeket. Én úgy szoktam, hogy vagy a citromhéj belső felével átdörgölöm fogmosás után, vagy szódabikarbónát teszek a fogkrémre és úgy mosok fogat, de maximum havi 1x, mert különben annyi a zománcnak.
2014. jan. 14. 11:39
2/9 A kérdező kommentje:
köszi, a citrom belső felét kipróbálom :)
nekem heti egyet írtak, és eddig úgy csináltam
2014. jan. 14. 11:50
3/9 A kérdező kommentje:
ha te havi egyszer csináltad, mennyi időbe telt, amíg látszott az eredmény?
2014. jan. 14. 11:51
4/9 anonim válasza:
Házilag? Megfogod házilag a telefonodat, felhívsz egy fogorvost, időpontot kérsz, odamész házilag gyalog/busszal/autóval és ő megcsinálja neked.
2014. jan. 14. 12:13
5/9 anonim válasza:
nem merném a szódabikarbónát, tönkreteszi a fogzománcodat nagyon gyorsan, utána azt már az isten se hozza helyre. aztán majd szenvedhetsz egész életedben, mert ha meléeg italt, vagy fagyit eszel, meg fogsz őrülni.
2014. jan. 14. 12:52
6/9 anonim válasza:
Nem lehet, h vitaminhiánytól vannak elszíneződve, elvékonyodva? Mert nálam ez volt a helyzet. Átlátszóak voltak a fogaim és sárgás-szürkések. Aztán elkezdtem magnézium-kálcium-d vitamin tablettát szedni és újra fehérek és erősek lettek.
2014. jan. 14. 18:45
7/9 anonim válasza:
Én ajánlom neked a gyógyszertárban kapható Hyperol tablettát. Lehet kapni 20 db-osat 600 Ft-ért és 100 db-osat 1600-ért. Én 1-2 dl vízben oldottam fel 2-3 tablettát és este fogmosás után ezzel öblögettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!