Fiuk! Mennyire szamit nektek a lany mellmerete?
Figyelt kérdés
En 16 vagyok de a melleim nem annyira nagyok..2014. jan. 12. 01:35
2/16 anonim válasza:
Nálam azért számít. Nem szeretem a nagyokat, és vannak még páran így. 22F
4/16 anonim válasza:
Nem igazán. De nyugi, van olyan, hogy valaki direkt a kicsiket szereti.
5/16 anonim válasza:
Ne higgy a filmeknek és a médiának, a mellméret a legutolsó dolog ami megfoghat egy lányban.
6/16 anonim válasza:
na az itt válaszolók hazudnak ezektől a hülye válaszoktól rosszul vagyok! kedves kérdező bebizonyítom h mennyire számít ugyanis itt ez a kérdés amit belinkeltem nézd csak meg hány pasinak jön be a legkisebb.. ezek vagytok ti pasik beszélitek h nem szàmít de inkább a nagyobb kell!
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
16 vagyok, mellem alig, és van barátom, aki így szeret, ahogy vagyok. Szóval nem kizáró ok.
(utolsó, nem linkeltél)
10/16 anonim válasza:
nekem is van nem arról van szó hogy nem lesz pasid mert kicsi a melled hanem hogy attól még a nagyobb jobban tetszik nekik érdekes mikor kicsi volt a cicim nem szerette úgy a pasim most h nagyobb többször azt veszem észre h bámulja és mindig fogdossa ja és nem 17 évesek vagyunk mindketten 20on felül vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!