Tetoválás 15 évesen?
Tyű... Ne haragudj, de szerintem megbánnád.
Kezdjük ott, hogy olyan helyen, ahol minőségi, profi munkával szállnál ki a székből, elküldenek jó messzire ilyen életkorral, még akkor is, ha anyuka meg apuka ott áll mögötted. Egy becsületes tetováló még finoman le is akarna beszélni erről az elhamarkodott döntésről.
Nem tudod, mi szeretnél még lenni (vagy de, de ki tudja, hogy alakul, 15 évesen még építész akartam lenni) és néhány munkahely akármilyen szomorú is, de nem tolerálja a tetoválást.
Aztán, a neved kezdőbetűje elég egoista dolog, meg nekem nem esne le, hogy a te neved, azt hinném ,egy nagy szerelmed kezdőbetűjét varrattad magadra, amiről megintcsak megvan a véleményem.
Lesz még jobb ötleted is huszonéves korodra, hidd el. Ha meg még akkor is a neved kezdőbetűjéért eszik a fene, akkor megcsináltatod akkor, nem megy sehová a tetoválószakma. De amit felvarratsz, az egész életedben ott lesz.
Szia :)
Én 16-éves vagyok ,és nekem is van tetoválásom..Régóta szerettem volna most végre megvan ;D Egyáltalán nem bántam meg...ha te a neved kezdőbetűjét szeretnéd ,akkor csináltasd az...Csak jól gondold meg ,mert nem tudod lemosni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!