Fiúk, szerintetek a köldök piercing szexis?
Figyelt kérdés
kort is légyszí2009. nov. 30. 20:24
1/10 anonim válasza:
Igen szexi, de csak ha valami egyszerű van benne, nem színes csillogós meg nyuszis bigyók. Az röhejes.
17F
2/10 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Egy gyönyörű hasban a sima pötty (vagy nem tudom mi a neve, szóval a sima) piercing a legszebb. Nem kell a gagyi playboy nyuszi meg strasszos pillangó.
18/F
3/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi, bár én lány vagyok, nekem is van, egyszerű kék köves. 23L
4/10 anonim válasza:
Szerintem már unalmas nyáron ha lemegyek a strandra 10 lányból 9-en látok,amúgy szexi,de nincs benne semmi érdekes már.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem szexi, hanem egyenesen undorító. Bocs. (33/F)
7/10 anonim válasza:
Szerintem tök szexi :) Igaz lány vagyok, em meg nem csodálom h egy 33 évesnek nem tetszik, mivel az (bocs) de kicsit már öreg :)
8/10 anonim válasza:
Hát, gyerekekhez képest persze :-))
9/10 anonim válasza:
szerintem szép ...jah és lány wagyok ^^
10/10 anonim válasza:
jól van a véneknek tuti nem tetszik:D
de nekem bejön söt tuti lesz kb 16 éves koromra vagy nem tom
:)
de lesz
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!