Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez hány centis fültágító és...

Ez hány centis fültágító és kb mennyi idő alatt lehetne ilyenem?

Figyelt kérdés

Max. ekkorát szeretnék, de inkább még ennél is kisebbet: [link]

Hallottam valami olyasmit, hogy mindig egyre tovább tágul (vagyis nem tudok egy mértet hordani évekig pl). Ez igaz? A fülembe csak akkora lyuk van, hogy két fülbevalót bele tudtam rakni, de még egy fogpiszkáló sem fér bele. A képen láthatót mennyi idő alatt tudnám belerakni és hogyan tágítsam addig? Vagy bizsuboltban (p. Claire's) lehet olyat venni, amivel el lehet kezdeni?

2014. jan. 10. 15:50
 1/7 A kérdező kommentje:
És nem nézne ki idiótán, ha csak az egyik fülemben lenne?
2014. jan. 10. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet venni vagy légy kreatív. De a kép 404 not found szóval linkeld újra.
2014. jan. 10. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem jó a link
2014. jan. 10. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja és kb. mindenkinek fél füles szóval nem néznél ki hülyén.
2014. jan. 10. 16:03
 5/7 A kérdező kommentje:

A képet már nem találtam meg megint, de olyat találtam, amilyet szeretnék. Belinkelem kétféleképpen, az egyik csak jó... :)

[link]

[link]

2014. jan. 10. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Claire's-ben semmi ilyesmit ne vegyél, mert az összes bizsu! Szerintem ez 6mm-es tágító. Minden második hétben ajánlatos 1-2mm-t tágítani, tehát szűk 2 hónap kell hozzá. Viszont ez csak elmélet, lehet hogy neked könnyebben vagy nehezebben tágul. Ekkora méretnél még nem gáz ha csak az egyik füledben van, nagyobbnál már annál inkább..
2014. jan. 10. 16:43
 7/7 anonim válasza:
74%
Ez fültől és akarattól függ:) eggyik bnőm fél év alatt tágította ki 10esre a fülét de a barátomnak meg 2 hét kellett hozzá csak szal ez csak a füledtől függ:) am ne kezd rögtön fülpiszkálóval hanem ink beleraksz egyszerre 2 fülbevalót másnap 3mat utánna 4et aztán lelakkozod a fogpiszkálót jól kend be valami csúszóssal nekem a tetrán nagyon jó volt és úgy tedd be... néha forgasd és utánna meg vegyél csigákat:) a csigát meg ne úgy told h minden nap 1 mili hanem pl unatkozol vagy órán vagy és icipicit beljebb tolod... a végére már simán átmegy a csiga észre se fogod venni:) sok sikert
2014. jan. 12. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!