Ez hány centis fültágító és kb mennyi idő alatt lehetne ilyenem?
Figyelt kérdés
Max. ekkorát szeretnék, de inkább még ennél is kisebbet: [link]
Hallottam valami olyasmit, hogy mindig egyre tovább tágul (vagyis nem tudok egy mértet hordani évekig pl). Ez igaz? A fülembe csak akkora lyuk van, hogy két fülbevalót bele tudtam rakni, de még egy fogpiszkáló sem fér bele. A képen láthatót mennyi idő alatt tudnám belerakni és hogyan tágítsam addig? Vagy bizsuboltban (p. Claire's) lehet olyat venni, amivel el lehet kezdeni?
2014. jan. 10. 15:50
1/7 A kérdező kommentje:
És nem nézne ki idiótán, ha csak az egyik fülemben lenne?
2014. jan. 10. 15:58
2/7 anonim válasza:
Lehet venni vagy légy kreatív. De a kép 404 not found szóval linkeld újra.
4/7 anonim válasza:
Ja és kb. mindenkinek fél füles szóval nem néznél ki hülyén.
5/7 A kérdező kommentje:
2014. jan. 10. 16:07
6/7 anonim válasza:
Claire's-ben semmi ilyesmit ne vegyél, mert az összes bizsu! Szerintem ez 6mm-es tágító. Minden második hétben ajánlatos 1-2mm-t tágítani, tehát szűk 2 hónap kell hozzá. Viszont ez csak elmélet, lehet hogy neked könnyebben vagy nehezebben tágul. Ekkora méretnél még nem gáz ha csak az egyik füledben van, nagyobbnál már annál inkább..
7/7 anonim válasza:
Ez fültől és akarattól függ:) eggyik bnőm fél év alatt tágította ki 10esre a fülét de a barátomnak meg 2 hét kellett hozzá csak szal ez csak a füledtől függ:) am ne kezd rögtön fülpiszkálóval hanem ink beleraksz egyszerre 2 fülbevalót másnap 3mat utánna 4et aztán lelakkozod a fogpiszkálót jól kend be valami csúszóssal nekem a tetrán nagyon jó volt és úgy tedd be... néha forgasd és utánna meg vegyél csigákat:) a csigát meg ne úgy told h minden nap 1 mili hanem pl unatkozol vagy órán vagy és icipicit beljebb tolod... a végére már simán átmegy a csiga észre se fogod venni:) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!