Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányoknál,168 cm-es magasságúa...

Lányoknál,168 cm-es magasságúak általában hány kg-osak?

Figyelt kérdés

2014. jan. 9. 17:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, tinilányok kb 55, 20 felett inkább 60-65. Ideális súly szerintem (némi izommal megpakolva) a kettő közt lenne, kb 58-60.
2014. jan. 9. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

mégis az összes pasi a suliban értem van oda, nem a dagikért. mondják hogy csak a kutyák játszanak csontokkal meg a hülyeségeket de ők se hiszik el és pont hogy a kutyának se kellenek:D

egyébként meg sportolok

2014. jan. 9. 23:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor lenne rajtad izom,ami többlet súlyt jelent.

Amúgy tudod,olcsó áru...

2014. jan. 10. 00:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Arra válaszolni hogy általában hány kg párosul ehhez a magassághoz lehetetlen, mert mindenki más :) Én 25 évesen 170 cm vagyok és 50 kg, ettől több nem is szeretnék lenni. Átlagosan mozgok, kimondottan nem sportolok és a kajára sem figyelek oda, rendszeresen este 10-11kor eszek akár egy nagy tányér krumplis tésztát vagy bármi mást ami nem kimondottan fogyi kaja :D Szerintem az lenne a jó, ha mindenki úgy és azt enne amit csak akar anélkül hogy folyamatosan az járna a fejében hogy úristen ettől most hízni fogok, nem ezt nekem nem szabad. Voltam 62 kg, észre sem vettem valahogy felszaladtak a kg-k, igazából akkor jöttem rá mikor majdnem sírógörcsöt kaptam a próbafülkében hogy a 31-es farmert bírom csak felráncigálni. Ezután nem tettem mást csak elhatároztam hogy fogyni fogok, onnantól ez volt a fejemben hogy fogyok és csinos vagyok. Semmit nem változtattam az evési szokásaimon és nem is mozogtam többet, most mégis 25-ös nadrágot hordok és a súlyom semmit nem változik évek óta.
2014. jan. 11. 17:11
 15/15 anonim ***** válasza:

A barátnöm 49 kg és 169 cm magas..

Én 49kg es 163 cm

16/L

2014. jan. 11. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!