Lányok, hogy oldjátok meg, hogy ne legyen szőrös a hasatok?
Miért? Fekete?
Nekem sötétszőke félcentis pihék vannak a hasamon. Ha bizonyos szögből rásüt a fény, látod. Ha nagyon koncentrálsz, látod. De egyébként a kutya se veszi észre. Hülye lennék leszedni.
halkan megjegyzem,hogy az epilátor nem vágja,hanem "tépi" a szőrt
amúgy ha sötét egyszerűen szőkítőpor,ha világos senki sem figyel rá
én borotválom a karomat is, mind mindenemet, és nem erősödött meg egyáltalán a szőr, ez urbánus legenda
hát strandra leborotválom, de ha lebarnulok már nem látszik, akkor meghagyom
Tudom régi kérdés, de jópofa nézni azokat, akiknek pehely van csak a hasán, és lenézik- el se tudják képzelni az olyat, hogy lányként valakint szinte "férfias", nagyon erős és fekete szőre legyen a hasán. Egyik kolitársamnak ilyen volt annó, két centis vastag sötétbarna szőr volt csíkban a hasán, elég feltűnően. Ő nem törődött vele, ő dolga. Viszont azon nem segített volna a szőkítés.
Engem ami van az zavar, borotvával megoldom. Akinek erősebb annak a gyanta biztosabb megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!