Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért töredezik rétegenként a...

Miért töredezik rétegenként a körmöm?

Figyelt kérdés
Sokszor próbáltam megnöveszteni a körmömet de nem sikerült mert rétegenként feljött utána meg letört.Mindig festem a körmömet átlátszó körömlakkal azért mert állítólag annak meg kéne egy kicsit erősítenie a körmöt.Hogyan növesszem meg úgy a körmömet,hogy ne törjön le?Vegyek rá valami köröm erősítőt?Ha igen,akkor milyen vegyek?
2014. jan. 8. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:

A körömlemez elvékonyodása, szabad szélén való letöredezése

Oka: vitaminhiány, vashiány, vérszegénység.

Ilyenkor előfordul, hogy a köröm és a haj elváltozásai egyszerre okoznak panaszt.

En ezt talaltam a neten :) Inkabb a vitaminokat potold, telen foleg :)

2014. jan. 8. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt a gondom nekem is. mindenképpen az E-vitamint ajánlom. nekem 1-2 hét alatt rendbehozta, és azóta teljesen egészséges és gyorsan is nő.
2014. jan. 12. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!