Egy lány hány cm-től számít magasnak?
Figyelt kérdés
én 19 vagyok és 164 cm, szerintetek ez magas? 2008. júl. 16. 12:13
12/17 anonim válasza:
164 cm-től vagy kiakadva???
már bocsi sztem alacsony...
én 170 cm vagyok és nem mondanám magasnak magam :)
amugy mindenki akkor magas ha annak érzi magát... ha viszont másokhoz viszonyítasz, akkor nem bizti hogy bekerülsz a "giniszrekordok" könyvébe a "világ legmagasabb embere" címszó alatt...
erről az álmodról le kell tenned :P
13/17 anonim válasza:
Én 174cm vagyok és csak magassarkuban érzem magam magasnak, 164 tök kicsi
14/17 anonim válasza:
szerintem alacsony vagy:D de aranyosan alacsony :D én 165 vagyok, és mindig azt mondja mien picike vagyok, de senki sem sértésböl :)
15/17 anonim válasza:
170-180kozott.az mar magasnak szamit
16/17 anonim válasza:
164cm ojan atlagos fele van .....es 169vagyok es 14 eves:s.....es ha meg belegondolok hogy noni fogok ..na de azert orias sem vagyok:D:D
17/17 anonim válasza:
Nekem van egy rangsorom :D Szerintem: 164-ig alacsony, 165-174-ig átlagos, 175-től magas. Nem tudom, nekem valahogy így állt össze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!