Egy lány hány cm-től számít magasnak?
Figyelt kérdés
én 19 vagyok és 164 cm, szerintetek ez magas? 2008. júl. 16. 12:13
1/17 anonim válasza:
sztem átlagos
én 176 vagyok, és még én sem számítok olyan hű denagyon magasnak.
2/17 anonim válasza:
nem
szerintem olyan 170-175 cmtől lehet magas lányról beszélni. de ez csak az én véleményem.
3/17 anonim válasza:
Szerintem a 180-185cm már igen magas lányoknál. De jó nektek, én 20 éves vagyok és csak 160 cm :-(
4/17 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat!:)
2008. júl. 16. 12:21
5/17 anonim válasza:
A 164 cm az átlagos kategória.Magas lányoknak általában a 175-185 cm-es magasságot mondják.
6/17 anonim válasza:
én 173 cm vagyok és magasnak tartom magam...
7/17 anonim válasza:
én csak 157 vagyok,és már sajna nem is növök,de Kylie Minogue-hoz képest magas vagyok..:-))
8/17 anonim válasza:
hát nelegyen magasabb mint a barátja
9/17 anonim válasza:
Ha már le kell térdelnie, akkor magas :D
Ne szívd mellre, nem gondoltam komolyan. Az igazság az, hogy néhány évtizede ez még magasnak számított, ma már teljesen átlagos.
10/17 anonim válasza:
164cm nem magas. Az sztem igenis alacsony. Én 180cm vok, na ez magas. Utálom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!