Melyik a jobb? 10 kg + vagy -? (saját képekkel) 16L
A kérdésre válaszoljatok, ha lehet, és hanyagoljátok a sportolj, kicsi a melled, hájas vagy közhelyeket, mert már igen gyakran hallottam :D
Ja, különben a kérdés RÓLAM szól, és nem általánosságban!
10 kg + :
10 kg - :
Különben 1 ill. 2 évvel ezelőtti képek, szerintem nyilvánvaló, hogy melyik a korábbi.:D Nem szeretném elárulni, hogy most melyikre hasonlítok inkább, vagy, hogy egyáltalán hasonlítok-e valamelyikre, szóval tanácsokat tényleg nem kérek, csak véleményt (hogy melyik volt jobb)!
A 10 kg + képeken nem voltam túl sok/kövér már? A 10 kg - on pedig esetleg túl csontos csípőben? (tudom, hogy a combom ott sem volt kicsi:D)
Utolsó kérdésem az lenne, hogy alkatilag hova sorolnátok? Homokóra, körte, alma, stb?
Köszi szépen a válaszokat, és tényleg ne legyetek túl durvák! :)
(ui. aki felismer, annak megköszönném, ha nem írná le a nevem, maximum privátban írna rám:D)
Az alkatodat könnyen kiderítheted, ha beírod ide az adataidat:
Tök jó, hogy mindenki, aki szerint a vékonyabb a jobb, le lett pontozva.
Így aztán volt értelme feltenni a kérdést!
Köszi nektek is! :)
#12 még véletlenül sem én pontoztam le a válaszolókat!!
#10 Őszintén én a vékonyabból még akartam fogyni 4-5 kg-t :) Szóval igazából nekem annyira egyik sem tetszett
#11 Köszi a kalkulátort, de nekem azt írja ki, hogy nem sorolható egyik alaktípusba sem az alakom :D Ezen felbuzdulva kerestem egy másikat, ami szerint homokóra vagyok.
"Köszi a kalkulátort, de nekem azt írja ki,"
Én akkor jártam így, ha nem váltottam át ich-ről cm-re.
#15 igen, először tényleg nem váltottam át :D de aztán észrevettem, átváltottam, és akkor is ugyanazt írta ki. Most megint megpróbáltam, és most is..
#16 természetesen mindenkihez szól a kérdésem! :) köszi neked is :)
vedd fel a türkiz(kedvenc színem :D ) bikinit 54kg-val s csinalj ugy egy kepet :D
-am -10jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!