Melyik fajta borotvát preferálod?
Figyelt kérdés
Szóval te milyen borotvát használsz? Hagyományost vagy Elektromost? Rezgőkésest vagy forgókésest? Milyen gyakran szoktál? Mi a kedvenc márkád?2009. nov. 29. 21:23
1/4 anonim válasza:
Én eldobhatósat használok, olcsó is, bajom sincs vele.
3/4 anonim válasza:
Elektromos, rezgőkéses, olyanom van amin két sor rezgőkés van. Remington, de az akkumlátorával nem vagyok megelégedve, max töltöttséget jelez, aztán váratlanul kisül és leáll. Nagyon szépen borotvál, de sajnos a penge és a szita már elhasználódott és sajnálok 8000 forintért újat venni, 14 volt az egész borotva... 3 éves. másfél évig tutijó volt.
4/4 anonim válasza:
Van elektromos is, de azt csak párszor használtam. Azóta a polcon pihen. Philips körkéses.
Az a bajom vala, hogy utána az egész arcom kivörösödik és ég, viszket, hiába krémezem utána.
Inkább Gilette Mach 3 Power-t használok. Végülis ez is elektromos: rezeg a feje.
Ez után nincs viszketés. Csak az a baj, hogy viszonylag hamar kopik a pengéje és viszonylag drága hozzá az új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!