Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok egy...

Melyiket választanátok egy esküvőre?

Figyelt kérdés

Báttyám esküvője lesz és ezeken gondolkodtam:

Smink:Hogyan lehet megcsinálni? Ti hogyan sminkelnétek? [link]

Haj: mint az előbbi csak a haja :) [link]

vagy a szimpla egyenes [link] más tippek? valami feltűzöttre is gondoltam de nem tudom milyen legyen,mert ki kellen-e birja egyész éjjel :)

2014. jan. 5. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
a hajat bizd szakemberre és akkor tuti birni fogja a hajad. Akár lehet a mennyasszony fodrászát megkérmni soksszor van olyan hogy nem csak a mennyasszony hajét csinálja meg hanem még pár családtagét is. A smink szerintem nem ok, nem tündérke vagy te ráadásul ehhez nem tudom hol lehet kapni ilyne csillám bigyokat és azok tuti nem marad fent egész éjjel.... Egyébkétn ha igazán jól akarsz kinézni azt is bizd szakemberre.
2014. jan. 5. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Én hullámos hajat választanék :) a sminket meg passz, én ilyet nem hiszem, h össze tudnék dobni magamnak :D
2014. jan. 5. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt a csilivili sminket hanyagold, nem te vagy a menyasszony és nem is diszkóba mész. Próbálj az elegáns, kifinomult külsőre törekedni.
2014. jan. 6. 01:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem :) Ha komolyabb hajat szeretnék a fodrászra is bizom de a smink szerintem az én koromban 16/L még nem igényel sminkest :)
2014. jan. 6. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ennyi idösen végképp ne problkozz azzal a nevetséges csillogos izével.
2014. jan. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!