Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minden jó...

Anna0905 kérdése:

Miért van az, hogy minden jó alakú, szép lány folyton az alakjára panaszkodik?

Figyelt kérdés
Ezt nem értem. Pedig gyönyörű az alakjuk és folyton arra panaszkodnak, hogy ő milyen kövérek, és a tényleg kövér lányok meg csak hallgatják.
2014. jan. 5. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ők is tudják, hogy jó alakjuk van, csak szeretik, ha dicsérik őket és így "erőszakolják ki". Mert ugye akkor mindenki rávágja, hogy jaj te nem is vagy kövér, olyan vékony vagy, stb.
2014. jan. 5. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezért a modellszakma a felelős! Csak azt nem értem, miért akar minden lány a modellekre hasonlítani! Bele sem gondolnak, hogy köztük van a legtöbb anorexiás!
2014. jan. 5. 12:50
 3/3 anonim válasza:
Önsajnáltatás, ahogy az első is írta, így akarják elérni, hogy dicsérjék őket..Amit általában el is érnek. Persze vannak akik tényleg nem gondolják, hogy jó alakjuk van. Szerintem észrevehető a különbség a kettő között. Úgy értem a hangnem, viselkedés alapján szerintem észreveszed.
2014. jan. 5. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!