2/17 A kérdező kommentje:
Légyszi indokoljátok a választ! (mi nem tetszik benne)
2014. jan. 2. 21:16
3/17 anonim válasza:
Szerintem nem szép, hanem gyönyörű. Bár aligha kéne sminkelnie magát, szinte tökéletes a bőre. Maximum a szemét kihúzná, de semmi több.
4/17 anonim válasza:
Szép,csak a szeme alatt a táskák nem kellenének, de sztem ott olyan neki a bőre, én arra tippelek, hogy alapjáraton.:S Szóval ha az nem lenne, akkor meg tényleg nagyon szép lenne sztem.
6/17 anonim válasza:
Ijesztő. Szeme, homloka ráncosabb, mint egy 30 évesnek és annyi vakolatot ken magára, ami másnak egy évre elég lenne.
7/17 anonim válasza:
Nem, mert nagyon ráncos és olyan piros a szeme, mintha be lenne tépve..
8/17 anonim válasza:
Szép, mint egy kislány. De kb 5-6 év múlva bombázó lesz. Viszont a sminkeléshez annyira ért, mint én a betonozáshoz... persze egy 14 évestől ez nem várható el.
9/17 anonim válasza:
Basszus elképzeltem hogy ezt kéne hallgassam kb. 40 évig
Még fiatal... lehet most szép,de ezt majd 5-6 év múlva kéne megkérdezni.
10/17 anonim válasza:
2 lányra is hasonlít akit ismerek (mind a 2 r_*anc) De egyébként szépnek mondható, annak ellenére, hogy angol. Köztudott, hogy az angol lányok nem igazán szépek.
A fogszab. nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!