Mi a franctól lesz csúnya a körömlakkozásom?
Először raktam egy alapréteget essennce gel look-kal majd piros rimmel réteget majd még 2 gel look réteget.
A rétegek felkenése között legalább 15 percet vártam, de inkább többet, és olyan mintha darabos lenne, karcos, nagyon csúnya!
Szeretnék végre szép körmöket... Mivel tudnám elérni? Többet kell várni...?

Mondjuk felejtsd el az essence gel look-ot. Annak egy éjszaka sem elég, hogy rendesen megszáradjon.
Volt hogy este felkentem, "elvileg" megszáradt (vártam vagy egy órát) és mégis párnalenyomatos lett a körmöm reggelre (lefekvéskor még ép volt).
Köszi!
Akkor tudnátok ajánlani valami fedőlakkot ami szép fedést ad és relatíve hamar megszárad?

Jollie France Quick Dry Zoom fedőlakk nagyon hamar megszárad és szép fényes marad. A Gel Look alapozónak nem jó, olyan lakkot vegyél, amit direkt alapozó lakként árulnak.
Alapozó után 1 percet várj, utána vidd fel a színt, várj még 1 percet, tegyél fel egy 2. réteget, várj 3 percet, utána ha akarsz, díszíthetsz és végül felteheted a fedőlakkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!