Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl kövér vagyok? Mennyit...

Túl kövér vagyok? Mennyit kellen-e fogynom, és hogyan?

Figyelt kérdés

164 cm magas , 63 kg lány vagyok. Tudom hogy kövér vagyok... :( Az lenne elsősorban a kérdésem hogy kb. hány kilót kellen-e lefogynom , hogy ne legyek kövér?

És hogyan? Már próbáltam diétázni , de nem tudtam sokáig betartani... Kérlek segitsetek!!

Előre is köszönöm a válaszokat!!! :)

2013. dec. 30. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd én is kb 164cm vagyok és 50kg körül ingadozok.

Hozzám képest az a 13 kg semmi.Nem vagy kövér csak van rajtad egy pár fölös centi de ez még nem kövérség:)

Én a helyedben életmódváltással próbálkoznék:)

pl.Teljes kiőrlésű kenyeret egyél fehér helyett(ha engem kérdezel még finomabb is:))

Egyél sok gyümölcsöt zöldséget,a csokit meg hanyagold(nem azt mondom,hogy egyáltalán ne egyél hanem azt,hogy mértékkel)

És ne egyél gyors kajákat(egyrészt fogyni is fogsz másrészt én személy szerint egy élőlénynek se ajánlanám,mert tele van "mérgekkel")

A másik pedig,hogy kis mennyiséget egyél egyszerre és ne éheztesd a tested,mert elkezd raktározni.

Egyszerűen egyél egészségesen és tuti,hogy nem hízod vissza és még a "fogyókúrát"is élvezni fogod:)

És még ami fontos az a mozgás.Ez lehet torna de akár jóga is,mert az is ugyanúgy leégeti a zsírt(ezt tapasztalatból mondom):)

Sok sikert:)

2013. dec. 30. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem látunk, akkor mégis hogy???

164/63-al lehetsz bombázó és tehén is. Az izom-zsírarányon múlik. Arra pedig nem lehet a kiló alapján következtetni!

Példának itt van ő:

[link] - 165/64. Fogynia kéne? Aligha. Ugyancsak tökéletes.

Ugyanennyivel azonban lehet valaki ilyen is:

[link]

2013. dec. 30. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér!
2013. dec. 31. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:

54 kg lenne az ideális :)

De nem tudjuk a korod. Ha gyerek/tini vagy,még fogsz formálódni.

2013. dec. 31. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs ideális súly az alakot kell nézni. Ha izmosabb vagy akkor lehet ez is jó súly.. inkább dobj fel egy képet
2014. jan. 1. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!