A kép alapján fogynom kéne? Kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Kicsit kövérnek érzem magam.Szerintem van rajtam kb. 3 kilo felesleg. Szerintetek fogynom kellene?
kép: [link]
2009. aug. 16. 23:36
1/17 anonim válasza:
Dehogy kell!A vegen eltunik a melled.Igy pont csini vagy.
2/17 anonim válasza:
Neked orvos kell,ha kövérnek látod magad!Tudod mi az anorexia?Nincs veled semmi baj,és ne kezdj fogyókúrákba!
3/17 anonim válasza:
Hát szerintem pont jó vagy így, de ha az a 3 kiló zavar, akkor azt még nyugodt szívvel leadhatod. De szerintem nem szükséges.
(Bár én néznék ki így, pedig szokták rám mondani, hogy jó csaj vagyok...)
21/L
4/17 anonim válasza:
ATYA UR ISTEN ... méghogy fogyni... te jóóó ég... hiszen tökéletes alakod van, nem értem hogyan tudod magad kövérnek érezni...és hogy válaszoljak: nem, nem kéne fogynod, így vagy szép, ahogy vagy!
5/17 anonim válasza:
Jah nemkell fogyni sehova, isteni vagy :$
6/17 anonim válasza:
Én soványabb vagyok mint te, de így is folyton fogyókúrázom, úgyhogy megértlek.... :S:(:)
7/17 anonim válasza:
:O Ez most vagy vicc, vagy csak hallani akarod hogy mindenki megdícsér... Merthogy egy deka felesleg nincs rajtad, az tuti, sokan bármit megadnának, ha ilyen alakjuk lehetne...
8/17 anonim válasza:
Nekem folyton azt mondják, hogy nagyon jó az alakom -rengetegen dícsérik a testemet, alakomat. Kb olyan alakom van, mint neked, de talán én kicsit "kövérebb" is vagyok.:D Úgyhogy fogynod nem kell, az biztos. Bár én is mindig fogyni akarok, pedig tökéletes alakom van -ahogy mások mondják, de én mindig találok magamon hibát...:D Szerintem maradj ilyen, amilyen vagy. Így vagy tökéletes.:)
9/17 anonim válasza:
húúú...sztem jaja...a hasad-csípőd tájékán van felesleg, a melled is túl nagy, a lábaid zömökek, és a karodon is láccik h van még zsír.
sztem kéne fogynod, kb még 10-15 kilót
10/17 anonim válasza:
ebben a ruhában nem sok látszik, de nagyon csinos vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!