Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol vásárolnak az ilyen fiatalok?

Hol vásárolnak az ilyen fiatalok?

Figyelt kérdés

Arra a rétegre gondolok, akiknek a szülei tehetősebbek.

Iphone, eredeti Michael Kors karóra (azért hangsúlyoztam, h eredeti, mert nagyon soknak replika van) és csinos öltözködés, minőségi ruhákkal. Szóval látszik, hogy nem New Yorker-es. Ezek a lányok nem öltözködnek kihívóan, vagy felvágósan, teljesen rendben vannak, ápoltak és nem egy-egy kivillanó testrész miatt, hanem az összhatás és a kisugárzás miatt figyelnek fel rájuk. Ők hol vásárolhatnak? Miből milyen márkát hordanak/használnak?

2013. dec. 29. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Sehol, mert ilyenek nincsenek... csak a newjorker létezik meg a plázaqurvák.
2013. dec. 29. 13:33
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
A plázában... Egyébként meg 70 ezerért kapsz egy olyan órát, simán megoldható akárkinek.
2013. dec. 29. 13:37
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
Zara, bershka, stradivarius meg az ilyen üzletekben általában.
2013. dec. 29. 13:41
 4/13 anonim ***** válasza:
6%
Hát nem tudom én annak számítok-e, mert nincs iphone-om meg órám, de csak azért, mert nincs rá igényem. Az én kedvenc márkáim a Zara,Moschino,Nanushka, Retro, Devergo, Ugg
2013. dec. 29. 13:53
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Egyrészt! a new yorkerben igaz vannak béna ruhák is, de vannak jók is. És olyan öltözéket bármelyik üzletből összetudsz hozni, ahol jó az összhatás, akár 12000ft-os a póló, akár 2000ft.

Ha eddig nem volt divatérzéked, vehetsz több tízezer forintos ruhát akkor sem lesz jobb.

2013. dec. 29. 14:33
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Most nem azért,de nem csak Prada táskával lesz valaki csinos,igényes,és nem utolsósorban nem közönséges.A NewYorkerben is lehet találni normális,minőségi ruhákat,ahogyan egy Dolche Gabbana felső is lehet ízléstelen.A kérdésre válaszolva:Aki igazán tehetős,az nem Mo.-on vásárol.Aki meg a Mo.-i mércével tehetős,az nem tehetős.Az olyan a plázában található felsőbb kategóriás ruhát veszi meg.
2013. dec. 29. 15:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Látom több embernek szemet szúrt, hogy példálóztam a New Yorkerrel. Elnézést, de szerintem az egy sz*r bolt, a ruhák minősége pedig a béka segge alatt van. ;)
2013. dec. 29. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Akkor te például honnan vásárolsz?
2013. dec. 29. 15:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Tommy Hilfiger
2013. dec. 29. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:
27%
Én például ruhákat Street One és a "plázaboltok" közül a H&M-ben, cipőt és táskát van, hogy Cango&Rinaldinál vásárolom meg. Ám sok mindent veszek a Fashion Days-ről is. De szeretem azt a boltot is ahol a zenekaros pólóimat szoktam venni :D Ja, és nincs Iphone-om és Michael Kors órám. Nem feltétlenül szeretek olyat hordani/használni (lsd. telefon) ami minden második leányzónál megtalálható. De ez olykor kikerülhetetlen :)
2013. dec. 29. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!